Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Glassvibrations Magic of the Night Glassdildo var 1

Glassvibrations Magic of the Night Glassdildo

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Glassvibrations Magic of the Night glass dildo har to ender, som har hver sin form. Begge endene kan brukes til vaginal- eller anal lek. I endene er det litt glitter, som gir et sostifikert utseende i stearinlysets skjær. Dildoen ligger i en eske, hvor det også følger med en oppbevaringspose. Glass dildoen er perfekt til temperaturleker. Varm eller avkjøl dildoen i vannbad, ca. 10 minutter før leken starter. Husk alltid å teste temperaturen på innsiden av underarmen, før du bruker den intimt. Magic of The Night er laget i bruddsikkert glass. Bruk et drøyt silikonbasert glidemiddel, sammen med dildoen, for å få en enda bedre opplevelse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Overraskende deilig
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kjøpte denne til kjæresten min og meg som en overraskelse, mest fordi jeg var nysgjerrig på å prøve noe enkelt og elegant med henne. Gleden er over all forventning, og vi foretrekker faktisk denne dildoen fremfor de mer avanserte modellene som kan vibrere og alt det der. Glasset er veldig fint og vakkert utformet, og det er virkelig opphissende å se dette glasskunstverket forsvinne inni henne. Den er også veldig enkel å rengjøre fordi den bare er av glass.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Fantastisk!
Anonymous - 13. mar. 2024
Første glassdildo og den har gjort jobben sin to ganger i dag når den kom i posten... Den ligger godt i hånden og den runde enden er veldig bra for å stimulere g-punktet :) Klar anbefaling herfra :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Helt perfekt
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne dildoen er definitivt mitt beste kjøp så langt. Jeg var spesielt på utkikk etter et glassleketøy ettersom jeg har mange allergier og ikke engang tåler silikon. Dette produktet er perfekt for meg fordi det er 100 % allergivennlig og superenkelt å rengjøre. Det betyr også at du kan bruke den både analt og vaginalt hvis du vil, eller dele den med en partner. Den har en god størrelse, ikke for stor og ikke for liten, og ujevnhetene i midten er en del av "opplevelsen" og definitivt ikke noe negativt. Den lett buede formen gjør at den verken er vanskelig eller ubehagelig å bruke. I tillegg til at den er enkel å bruke og vaske, er den også utrolig vakker. Begge de glassklare endene er fylt med et fargespill som nesten ligner en galakse, så det er også noe å legge merke til hvis utseendet på det nye leketøyet ditt er noe du bryr deg om :) Du trenger heller ikke å bekymre deg for å "knuse den", for glasset er utrolig sterkt og går ikke i stykker ved normal bruk eller med hendene. Så alt i alt, helt fornøyd!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful