Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Happy Rabbit Large Vibrerende Bunny Tail Anal Plugg var 1

Happy Rabbit Large Vibrerende Bunny Tail Anal Plugg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Føl kaninens hopp med denne nydelige vibrerende analpluggen fra Happy Rabbit-produktserien, som har en lilla, luftig hale. Eller kanskje du bare vil at baken skal glitre litt ekstra ved å dekorere den med en glamorøs juvel? Basedekorasjonene kobles magnetisk til bunnen av pluggen, noe som gjør denne store silikonpluggen herlig allsidig.

Den tykke pluggen har en konisk spiss og en innsettbar lengde på 12 cm. Det er opptil 4 cm i diameter, så det er et godt valg for mer erfarne analeventyrere. Roseknoppformen vil tilfredsstille de følsomme nerveendene i anusen din, og når du slår på de rumlende vibrasjonene fra knappen i bunnen, kan du forberede deg på enda mer fyrverkeri. Du har 3 hastigheter og 9 mønster å leke med.

Behold den buskede kaninhalen eller erstatt den med den medfølgende juvelhetten. Uansett holder den brede basen på pluggen alt tilbehør trygt på plass uansett hvor mye du går omkring. Bare påfør et sjenerøst lag med vannbasert anal glidemiddel for å legge til ekstra glid på den myke silikonoverflaten før innsetting.

Rengjør den vanntette pluggen med varmt vann og mild såpe eller sexleketøysrens for utmerket hygiene. Lad den med den medfølgende USB-kabelen.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful