TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
HolyTrainer V4 The Nub Clear Kyskhetsbelte var 1

HolyTrainer V4 The Nub Clear Kyskhetsbelte

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Skru opp kinket med dette kyskhetsbeltet fra HolyTrainer laget for å stenge inne manndommen din og la partneren ta full kontroll over din nytelse. Du blir ikke satt fri uten nøklene.

V4 Nub-buret er laget for å stenge inne penishodet ditt for en forsiktig, men likevel opphissende innskrenkning. Du kan enkelt justere passformen ved å velge mellom de forskjellige baseringene. Du kan velge mellom 36 mm, 40 mm, 45 mm og 50 mm.

Beltet er laget av naturlig biobasert harpiks, som myknes når den blir naturlig oppvarmet av kroppstemperaturen og den absorberer også støt uten at den blir ødelagt eller skader huden. Den vil tåle alle dine ønsker og holdes godt på plass. Den kommer også med et hull slik at man kan gå på do og ha den på i lengere tid på en mer komfortabel måte.

Den ergonomisk-formede Nub er gjennomsiktig som gir en frekk look. Det diskré og kompakte buret kan brukes når som helst, som din sexy, lille hemmelighet.

Enheten er av høy kvalitet og designet med det smarte Magic Lock-systemet, for et lukkesystem uten å måtte bruke hengelås, som gir deg nye dimensjoner av kinky stengsler og kontrolert nytelse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig god bur, men man må betale importpris
Dette buret er overaskende komfortabel, og har plass til mye mer en man skulle tro. Materialet er veldig behagelig og gjør at man stort sett ikke føler at den ... Les mer
Sumo - 6. mar. 2022

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful