TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Iroha by TENGA Ukidama Hana Massager var 1

Iroha by TENGA Ukidama Hana Massager

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Få en deilig intimmassasje med Ukidama Hana Massager. Egget får deg i rett stemning med dempet belysning og gir deg en pirrende onaniopplevelse med frekke vibrasjoner.

La egget massere dine intimområder eller ømme muskler med sine 4 støysvake vibrasjonsinnstillinger. Den runde formen på massasjeegget gir deg et godt grep, så du kan målrette stimuleringen. Egget har dessuten 4 forskjellige lysinnstillinger med 3 lysstyrker og 1 lysmønster med blomster, så du skape den perfekte atmosfæren. Vibrasjonene og lyset kan styres hver for seg med de to knappene i bunnen av egget.

I tillegg er det flytende massasjeegget vanntett ned til 50 centimeters dybde, hvilket gjør det opplagt til bruk i badekaret. Du kan selvfølgelig bruke egget når du vil og hvor du vil, og det kan også være et spennende innspill under lek med partneren. Når du ikke bruker egget kan det ligge i den praktiske holderen som følger med, så det ikke triller vekk fra deg.

Det tar 60 minutter å lade opp egget med den magnetiske USB-kabelen, som også følger med, og når egget er fulladet kan det brukes i opptil 45 minutter.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful