Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Jimmyjane FORM 5 Luksus Oppladbar Vibrator var 1

Jimmyjane FORM 5 Luksus Oppladbar Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Nå har Jimmyjane gjort det igjen, og kommet med en ny svært elegant vibrator, som både kan brukes av han og henne, samtidig som den er estetisk flott i sitt utseende og har supereffektive vibrasjoner.

Form 5 består av to smidige "vinger" og en kraftig vibrerende lystkule i midten av dem. Den har fem vibrasjonshastigheter og fire pulserende nivåer, som alle er enkle å betjene.

For henne omslutter vingene kjønnsleppene og "lystkulen" stimulerer samtidig klitoris. Den kan også brukes på han, hvor man da plasserer de to vingene omkring skaftet, og fører den opp og ned, som en form for håndjobb. Hvis man videre slår på lystkulen i midten, får man en ekstra kraftig stimulering. I tillegg kan man eksperimentere med å bruke den på brystvortene og andre erogene soner.

Jimmyjane Form 5 er laget i medisinsk silikon og er 100 % vanntett. Hvis du bruker den sammen med glidekrem, blir den enda glattere og deiligere å benytte.

Vibratoren er oppladbar. USB-kabel følger med i pakken, og en full oppladning vil strekke til omlag fire timer med pirrende fornøyelse.

Jimmyjanes andre produkter har allerede vunnet mange priser, og dette er intet unntak: Denne har blitt tildelt prisen for “Mest innovative design av sexleketøy” på Xbiz Awards.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful