Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Kama Sutra Spillekort var 1

Oversikt

Uansett om du vil spille strippepoker med kjæresten eller overraske dine venner når dere spiller Blackjack, så er Kama Surta spillekortene en hit.

Hvert kort har et bilde av en Kama Sutra posisjon, så du kan få masse inspirasjon til timesvis med frekk lek.

Utfordre din partner til et spill kort, hvor dere selv kan bestemme reglene og se hvor lenge dere kan holde fingrene fra hverandre.

Kama Sutra Playing Cards innholder 54 spillekort inkludert to jokere. Kortene er 9 cm høye og 6 cm lange.

MerkeKama Sutra
Produkt vekt (g)85
Full lengde (cm)9
Bredde (cm)6
FargeForskjellige farger
Språk på emballasjeEngelsk
SKU15291
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Inspirerende kort
Michael - 25. feb. 2020
Hvert kort viser en sexstilling (fra Kama Sutra må man anta) med en unik illustrasjon. Noen av kortene viser imidlertid ganske identiske stillinger, bare med en litt annen vinkel eller noe sånt. Når det er sagt, er det fortsatt så mange forskjellige at det ikke gjųr noe etter min mening. Hvis du er interessert i å prųve ut noen nye stillinger, kan kortene vęre veldig inspirerende, og hvis det er en posisjon som kanskje er litt for akrobatisk eller for mye, er det enkelt å velge et av de mange andre kortene. Kvaliteten på selve kortene er ikke verdens beste. De er relativt tynne og ikke plastbelagt, men igjen, det er nok ikke noe kjųper for å spille med venner... Selve illustrasjonene er derimot egentlig ganske bra, i den forstand at det er lett å se hva stillingene er. Mannen og kvinnen er dessuten alltid i to forskjellige nyanser, så det er enda lettere å se hvordan man kopierer stillingene. Alt i alt et veldig bra produkt til en OK pris.
0
Virkelig langt forspill
Halfdan - 17. jan. 2020
Jeg kjųpte opprinnelig kortene bare som noe lite, men de har virkelig overrasket meg. Min kone og jeg får bare se hverandre annenhver uke for ųyeblikket, noe som kan vęre vanskelig siden du ikke får dekket behovene dine. Jeg har imidlertid begynt på en liten ting som har endret ventetiden fra å vęre trist til pirrende og forfųrende. Hver dag sender jeg et bilde av et av spillekortene som teaser. Dette resulterer i et ukelangt forspill som gjųr at vi ikke klarer å holde hendene unna hverandre når vi endelig mųtes! Det er fantastisk! Jeg kan anbefale spillekortene på det sterkeste, da de får fantasien til å fungere på helt nye måter.
0
ny erfaring
pokeransikt - 8. jun. 2017
Kortene er veldig bra hvis du ikke kan så mange stillinger og har lyst til å lęre/prųve noen flere Kan absolutt anbefales for par som vil prųve noen nye ting, eller de som er lei misjonęrstillingen.
0
Hvert kort er forskjellig!
Emma - 9. oct. 2020
Hvert kort er forskjellig! Flott måte å prųve ut nye ting med partneren din! Dog veldig hetronormativt og monogamt. Men jeg er hetero og monogam så jeg elsker det!
0
Overraskende bra!!
Magnus - 8. jan. 2020
Fųrst fjernet jeg alle kortene designet for Russian Gymnasts og de mer vanlige "allround"-stillingene .. Jeg holdt noen igjen, den typen du virkelig savner etter 20 år med et aktivt sexliv.. Etter sorteringen satt vi igjen med 30 kort med SKIKKELIG spennende og herlige stillinger.. Verdt pengene!
0
Nye erfaringer
Anonymous - 13. mar. 2024
Kortene er veldig bra hvis du ikke kan alle stillingene og vil lære eller prøve flere. Kan absolutt anbefales til par som vil prøve nye ting eller til de som har fått nok av misjonæren.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Kama Sutra-spillkort
Anonymous - 13. mar. 2024
La deg inspirere av kortene. Vel verdt prisen. Jeg er fornøyd!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Stygge kort
Anonymous - 13. mar. 2024
Gir et fint krydder til spillene og skaper stemning. Deretter kan du teste kortenes posisjoner.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Esset i ermet
Anonymous - 13. mar. 2024
En fin boost til sexlivet ditt. Du kan trekke et tilfeldig kort fra kortstokken og velge dagens posisjon. De ulike kortspillene sørger selvfølgelig også for en morsom kveld. Hvem sitt kort vinner? Noen av stillingene virket som noe man kanskje ikke får til med en gang uten øvelse. Det eneste minuset er materialet kortene er laget av, altså papirkort. Plastbelagte kort hadde sikkert tålt bruk bedre uten at kantene krøller seg eller bretter seg. Jeg anbefaler likevel å kjøpe dem hvis du blir lei av de gamle rutinene!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Spillekort
Anonymous - 11. oct. 2019
Nye ideer til soverommet på budsjett. Kortene er en klar forandring fra den vanlige rutinen. Mange av stillingene var allerede kjent, men det var noen få som kunne brukes. Noen av stillingene krever litt øvelse (eller tøying). Et veldig godt kjøp til en rimelig penge.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kama Sutra Spillekort

kr 109,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful