Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Late X Lang Latex Kjole var 1

Late X Lang Latex Kjole

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Denne sexy og elegante gulvlange kjolen i svart latex fra Late X er perfekt til den selvsikre kvinnen som ikke er redd for å skille seg ut. På tross av den ultimate innpakningen fra topp til tå, fremstår denne kjolen likevel rykende hot og vil utvilsomt tiltrekke seg mye oppmerksomhet. 

Kjolen er designet i en tight fit med turtleneck og ermer som når ned til albuen. Dette tilfører den både litt ekstra kant og et helhetlig rått uttrykk. 

Ryggen er helt tildekket og har en glidelås fra nakken og ned til korsryggen, slik at den sitter perfekt, stramt rundt kroppen. 

Latex er 100 % naturmateriale, og er derfor svært elastisk, så kjolen vil smyge seg perfekt om deg. 

Vil du gjerne bevare din latexkjole slik at den fremstår gang på gang som ny, anbefaler vi at du pleier den med en latex-spray, hvilket tilfører glans og smidighet. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lateks-kjole
Agneta Figaro - 6. jan. 2019
Helt fantastisk og vel verdt prisen. Passet perfekt da jeg fulgte stųrrelsesguiden, ellers hadde jeg nok valgt en stųrre stųrrelse og den hadde blitt for stor. Rask levering og jeg er veldig fornųyd. Fikk drųmmekjolen min.
0
Til misvisende
Anonymous - 13. mar. 2024
Åh... For å misforstå... Lateks er matt. Det er meningen at du skal gi den lateksglansen, og kjolen skinner som en sol. En annen ting er at det er synd at du ikke prøver den når du har kjøpt den. Det er bare å stikke inn eller ut der du har den og PRØVE den på... Hvis du ikke har latex shiner, kan du bruke litt VANNbasert glidekrem, eller bare ta på deg kjolen og fukte den med vann. Så kan du stille deg foran et speil og nyte kåtheten, du kjøpte den av en grunn .... Ikke gjør det
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Villedende
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er overhodet ikke som på bildet. Helt matt og ikke den minste glans - føles som om det er en helt annen kjole, prøvde den ikke engang :(( mega sorry
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful