Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Alibi Gaveeske til Henne var 1

LELO Alibi Gaveeske til Henne

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

LELO har samlet noen av deres mest populære produkter i en rekke luksus-gaveesker, som på en og samme gang er vakre og pirrende å motta.

Denne The Alibi eske er spesielt godt egnet til henne, men dere kan absolutt bruke kvalitetsleketøyet til felles intime opplevelser. Gi den til kvinnen i ditt liv eller som frekk venninnegave til den single venninnen.

Hun vil elske den både stilfulle og sterke klitoris vibratoren Mia 2, som passer perfekt i håndvesken, og mest av alt ligner en leppestift eller en mascara.

Mia har hele 6 vibrationsmønster, lades via det innebyggde USB-støpslet, som kobles direkte til pc'en, og er naturligvis vanntett til frekke stunder i dusjen.

Luna Noir bekkenbunnskulene gir god mulighet for både nytelsesfull lek og effektiv bekkenbunnstrening, som gjør henne strammere og øker følsomheten.

Esken inneholder dessuten LELOs glidemiddel Personal Moisturizer i praktisk 75 ml. tube. Glidemidlet fra LELO er prisvinnende, allergivennlig og inneholder pleiende og kjølende Aloe Vera.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful