TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Luksus Vaginaspekulum var 1

Luksus Vaginaspekulum

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 439,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Anal Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Anal Avslappende Gel 50 ml
kr 159,00
Inkl. mva.
Sinful Soft Comfort Analdusj
kr 369,00
Inkl. mva.

Oversikt

Luksus Vagina Spekulum er perfekt til deg som gjerne vil eksperimentere med doktorleker og andre frekke rollespill. Spekulummet er perfekt til å undersøke pasienten din med, eller la deg selv bli undersøkt, slik at du kan, oppleve en intens sårbarhet.

Det lekre Luksus Vagina Spekulum er laget i 1,5 mm tykt, robust og rustfritt medisinsk stål og alle innvendige kanter er polerte, slik at spekulummet er meget behagelig i bruk. Spekulummets kanter er 3,9 cm høye og lett bøyde, slik at det passer til kvinnens anatomi. Det kan innføres ca. 10,7 cm og skrus, opp til en innvendig åpning på ca. 8,8 cm.

Ønsker du å bruke Luksus Vagina Spekulum til pirrende temperaturleker, kan du avkjøle eller varme det i vannbad, i ca 10 minutter før bruk. Husk å alltid sjekke temperaturen på underarmen, før produktet brukes intimt.

Slik bruker du Luksus Vagina Spekulum:

Spekulummet innføres, i lukket tilstand, og skrus deretter, opp til ønsket åpning. For å gjøre innføringen mer behagelig, anbefaler vi at du samtidig bruker et silikonbasert glidemiddel. Husk å alltid å ta det stille og rolig, når dere leker med spekulummet. Avtal eventuelt et stopp-ord før leken går i gang.

Når du er ferdig med å bruke vagina spekulummet, bør du rengjøre det grundig i varmt vann og evt. en Sexleketøys Rengjøring.

MerkeKiotosSub-brandBizarreProdukt vekt (g)200Full lengde (cm)10Innførbar lengde (cm)10Indre diameter (cm)2 | 10Elastisk indre diameterNeiPrimærmaterialeRustfritt stålFargeSølvAnbefalt glidemiddelAlle typerSpråk på emballasjeEngelskSKU13679
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Superprodukt for anallek
Jeg kjųpte faktisk dette produktet kun for anal lek/trening og dette er et av de beste alternativene hvis du liker å kunne utfordre deg selv i stedet for å kun ... Les mer
Ayame - 18. jul. 2021
Jeg anbefaler det på det sterkeste
Fųles veldig godt inni, og sprer alt åpent, noe som er opphissende å se. Vi er begge veldig fornųyde med kjųpet. Hvis du ųnsker å vęre helt åpen for partneren d... Les mer
Fornųyd - 6. dec. 2018
Fantastisk!
Produktkvaliteten er ute av denne verden. Det fųles som om det burde koste tre ganger så mye. Den har blitt en av favorittene våre når vi rollespiller og den e... Les mer
K - 27. aug. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful