Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Lunette Menstruasjonskopp Str. 2 var 1

Oversikt

Lunette Menstruasjonskopp er et behagelig alternativ til bind og tamponger. Med menstruasjonskoppen får du en enklere og mer bekymringsfri menstruasjon.

Koppen settes opp i skjeden, der den kan samle blod i opptil 12 timer. Når den først er på plass, vil du ikke legge merke til den. Fordi koppen er laget av medisinsk silikon er den ekstra skånsom mot det ømfintlige miljøet i underlivet ditt.

Før koppen tas i bruk skal den ligge i kokende vann i ca. 20 minutter. Under menstruasjonsperioden kan du derimot nøyes med å bare tømme den, og vaske den med varmt vann og Lunettet FeelBetter Rens til Menstruasjonskopp. Hvis du passer godt på koppen din, kan den bli en tro følgesvenn i mange år fremover.

Før du setter koppen inn bør du vaske både den og hendene dine grundig. Finn deretter en behagelig stilling med benene spredt. Det kan være både sittende eller stående. Fold så koppen sammen og før den opp i skjeden, der den folder seg ut så snart du slipper taket i den. Dra eventuelt litt i tappen i bunnen av koppen for å sikre at den sitter som den skal. Når koppen er korrekt plassert danner den et vakuum i skjeden, og den vil derfor gi motstand når du drar i tappen. Vakuumet søger for at koppen ikke slipper ut blod når den sitter inne.

Str. 2 er den største menstruasjonskoppen fra Lunette. Den er dermed egnet til deg som har fått barn, og som har normale til kraftige blødninger.

MerkeLunette
Produkt vekt (g)15
Full lengde (cm)5.3
Innførbar lengde (cm)5.3
Diameter (cm)4.6
Kapasitet26
StørrelseM
PrimærmaterialeSilikon
FargeKlar
Språk på emballasjeEngelsk
SKU23255
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Lunette Menstruasjonskopp Str. 2

kr 299,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful