Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Mister B Inflatable Butt Plug - Black var 1

Oversikt

Denne, oppblåsbare analpluggen er perfekt til deg som ønsker ekstra fyldig analstimulasjon.

Påfør en del glidemiddel og innfør pluggen. Deretter pumpes pluggen, opp, med det runde håndtaket, til den ønskede størrelse. Analpluggen er laget av lateks og er veldig robust.

For å tappe pluggen for luft, er det bare å skru på ventilen, som sitter ved håndtaket.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
fantastisk
m27 - 25. apr. 2021
Dette er en plugg jeg elsker. Får den deiligeste følelsen ved å blåse den opp så stor som jeg klarer og presse den ut. Dette er et bra leketøy for de som liker og utvide.
Deilig Behagelig butt plug
Adamitrix - 29. mar. 2019
Har prøvd noen anal leketøy og denne var jeg veldig fornøyd med. Først når jeg skulle kjøpe den var jeg i tvil siden jeg er mann. Jeg trodde den var for stor, det er først når du pumper den at den kan utvides. Jeg er ikke særlig kinky av meg og har ikke sans for det ekstreme men denne var ikke så ille som jeg trodde- du kan slippe luften etter å pumpe den opp i passe størrelse. Veldig god, men husk dette er latex og du bør bruke vannbasert glid. Vask den i lunkent vann ikke for varmt. Jeg klarte iallefall å nå klimax og bør vel si vær varsom. Jeg er litt redd slike leketøy men en må selv bestemme hvor stort man vil ha det. Jeg er litt redd for at man skal ha større og større så vær obs.... jeg likte iallefall denne
Deilig og spennende, absolutt noe man burde prøve.
Par fra Østfold - 29. jan. 2019
Vi var som alltid litt spente da pakken fra Sinful skulle åpnes og innholdet skulle prøves, men som vanlig ble vi positivt overrasket og kvelden ble meget vellykket.
Behagelig og stimulerende.
James - 30. nov. 2017
En meget behagelig buttplug. Tror jeg kunne ha gått med den hele dagen hvis ikke den hadde hatt "hale". Men det at den er oppblåsbar, har sine fordeler: Kan pumpe den opp, slippe ut litt luft, pumpe opp, slippe ut litt luft - i pulserende bevegelser. Veldig stimulerende!
Sexy produkt
Lotus - 15. aug. 2019
Virkelig bra produkt. Imponert over hvor mye den kan blåses opp !! Den kan gli litt ut når jeg bruker dildoen samtidig, men alt annet overskygger dette !!
0
Skuffet
Anonymous - 13. mar. 2024
Materialet var bra, men det er altfor mykt til å sette inn. Gikk ikke bra å bruke så måtte kjøpe en ny.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Godt produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Bra produkt. Fyller godt når du pumper det opp. Fint å bruke. Siden den er myk, kan det imidlertid være litt vanskelig å få den inn.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Flott plugg for alle som elsker anal og dominans
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er vår mest brukte plugg for dominerende anal lek. Den er behagelig og enkel å føre inn, holder seg på plass og kan fylle jentas lille rumpe helt ut. Et pluss er at den "myke" ballongen i oppblåst tilstand gir en spesielt deilig følelse hvis du som mann penetrerer jenta vaginalt mens hun har pluggen oppblåst bak seg. Da er hun veldig full, men uten noe "i veien".
Maskinoversettelse fra sinful.dk
mangler en hard kjerne, basen er for svak
Anonymous - 13. mar. 2024
Mr B-pluggen mangler dessverre en hard kjerne som ville gjort den mye enklere å bruke, og basen er bare laget av 2 lag tynn gummi, noe som betyr at pluggen kan trekkes helt inn i kroppen - ikke en veldig hensiktsmessig design. Jeg har også prøvd pluggen fra "Anal Fantasy" - designet og kvaliteten er veldig lik - og dessverre er det også det samme problemet der ...
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Flott produkt!
Anonymous - 6. sep. 2013
Jeg bruker denne pluggen veldig ofte. Den er enkel å bruke og lett å rengjøre. Jeg synes formen er veldig bra. Med litt glidemiddel, du trenger ikke mye, glir den rett opp og sitter veldig fint. Jeg får garantert den deiligste og lengste utløsningen som jeg ikke kan få på noen annen måte. Det er generelt en superfin plugg. Den eneste ulempen er imidlertid at når den pumpes mye opp, utvides den bare på den ene siden, noe som betyr at tuppen sitter litt til siden i stedet for rett opp. For meg kan dette være litt ubehagelig hvis den ikke er riktig plassert. Da er det bare å slippe ut litt luft og flytte den slik at den sitter som den skal. Hvis du virkelig ønsker å bli fylt til du ikke kan bli mer full og elsker den følelsen. Da vil jeg absolutt anbefale dette produktet! Det er det beste lekekjøpet jeg noensinne har gjort.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Mister B Inflatable Butt Plug - Black

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful