TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Nina Hartley Fleshlight Girls Lotus var 1

Nina Hartley Fleshlight Girls Lotus

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Tenner du på den hotte cougaren Nina Hartley? Da bør du prøve Nina Hartley Fleshlight Girls Lotus som er støpt etter Ninas vagina. Det er nok det nærmeste du kommer å nyte pornostjernen. Med Fleshlights Real Feel Super Skin - og en god vannbasert glidekrem - får du en svært realistisk og våt opplevelse du sent glemmer. Nina Hartleys Fleshlight har en ekstra pirrende innvendig struktur kalt 'The Cougar'. Du bestemmer selv hvor stram Nina Hartley skal føles. Du styrer trykket rundt penis ved å skru på lokket i bunnen av Fleshlighten. Jo mer du skrur, jo større vakuum dannes. Nina Hartley Fleshlight Girls Lotus passer til de fleste penisstørrelsene, og så er den lett å vaske. Du tar bare sleevet ut av casen og renser den med varmt vann og Fleshlight Wash. Vreng forsiktig sleevet så innsiden også blir rengjort og la den tørke etterpå. Vi anbefaler at du pudrer Fleshlighten med Fleshlight-pulver etter rengjøring så sleevet holder seg mykt og glatt. Slik unngår du at det blir klissete. Når du kjøper Nina Hartley Fleshlight Girls Lotus anbefaler vi deg også å kjøpe: Fleshlight Pulver. Fleshlight Wash.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful