Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Nina Hartley Fleshlight Girls Lotus var 1

Oversikt

Tenner du på den hotte cougaren Nina Hartley? Da bør du prøve Nina Hartley Fleshlight Girls Lotus som er støpt etter Ninas vagina. Det er nok det nærmeste du kommer å nyte pornostjernen. Med Fleshlights Real Feel Super Skin - og en god vannbasert glidekrem - får du en svært realistisk og våt opplevelse du sent glemmer. Nina Hartleys Fleshlight har en ekstra pirrende innvendig struktur kalt 'The Cougar'. Du bestemmer selv hvor stram Nina Hartley skal føles. Du styrer trykket rundt penis ved å skru på lokket i bunnen av Fleshlighten. Jo mer du skrur, jo større vakuum dannes. Nina Hartley Fleshlight Girls Lotus passer til de fleste penisstørrelsene, og så er den lett å vaske. Du tar bare sleevet ut av casen og renser den med varmt vann og Fleshlight Wash. Vreng forsiktig sleevet så innsiden også blir rengjort og la den tørke etterpå. Vi anbefaler at du pudrer Fleshlighten med Fleshlight-pulver etter rengjøring så sleevet holder seg mykt og glatt. Slik unngår du at det blir klissete. Når du kjøper Nina Hartley Fleshlight Girls Lotus anbefaler vi deg også å kjøpe: Fleshlight Pulver. Fleshlight Wash.
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Nina Hartley Fleshlight Girls Lotus

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful