Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Onani Sleeve med Riller for Menn var 1

Oversikt

Har du lyst på en ny og pirrende opplevelse? Så kan et Rillet Onani Sleeve være det perfekte produktet til deg. Det myke sleevet føres ned over penis, når du har påført litt vannbasert gildemiddel på penis og det beveges deretter som du lyster. Rillene på innsiden vil stimulere deg i takt med bevegelsene dine og gi deg en meget nytelsesrik og deilig opplevelse. Sleevet er laget i fleksibelt TRP, som føles meget behagelig og kan strekkes, slik at sleevet passer til de fleste. Jo større penis du har, jo strammere følelse får du med sleevet. Etter bruk rengjøres sleevet i varmt vann og evt. en Sexleketøys Rengjøing. Det er hull gjennom hele sleevet, slik at du enkelt kan skylle det og la det lufttørke. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Egnet for en mindre maskin
Anonymous - 13. mar. 2024
det er med blandede følelser jeg skriver dette. jeg bestilte produktet spesielt fordi denne masturbatoren har spor i begge ender, så jeg hadde i tankene å få en frem og tilbake bevegelse. Min egen kuk er noen centimeter lengre i ereksjon, dvs. 18 centimeter tykkere enn dette røret, så i teorien burde det ha fungert. Bestillingen og leveringen gikk som avtalt, som et smurt lyn, og servicen var vennlig. Jeg hentet pakken fra postkontorets automat. Jeg brukte den vanlige slippen og dyttet varene inn. Det ble imidlertid raskt klart at dette ikke var tidspunktet for et vennetreff. Bortsett fra at tingen min er lang, er glansen tykk i ereksjonen, og veldig raskt begynte ting å falle fra hverandre fordi det rett og slett var for stramt øverst. Det ble nevnt i produktbeskrivelsen at den bare var en god centimeter på det smaleste punktet, men kanskje jeg ikke hadde innsett at den faktisk var så stram. Jeg klarte å presse den ut i den andre enden med glidemiddelet, men stramheten gjorde det umulig å snakke om nytelse på det tidspunktet. Selvfølgelig fikk jeg orgasme da jeg runket, men ellers var nytelsen mindre. Bevegelsen frem og tilbake var vanskelig hele tiden, til tross for smøremiddelet. Faktisk skulle jeg ønske at produktbeskrivelsen kunne si at produktet er egnet for menn med erigerte peniser av normal størrelse eller litt mindre. det får meg til å lure på om disse masturbatorprodusentene har det samme problemet som kondomprodusenter, dvs. ideen om at peniser over 15 cm og tykke ikke eksisterer bortsett fra i pornobransjen? Jeg ville heller ikke gått til supermarkedet for å kjøpe kondomer. Takk til sinful for deres veldig vennlige og profesjonelle service, jeg må se på de andre produktene deres også.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Stroker
Anonymous - 12. dec. 2019
Fantastisk materiale, ikke så mykt som alle de andre, litt stivere. Bedre grep. Og hvis du lukker det andre hullet slik at ingen luft går ut, har du en fantastisk blowjob med litt smøremiddel.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Bedre for små størrelser?
Anonymous - 11. oct. 2017
Ideen med produktet var absolutt god, men ribbene på innsiden låter såpass mye at det tar piffen av hele opplevelsen (kunne vendes ut og inn i det minste). Pluss for to innganger for variasjon! Holder sikkert lenger for de med mindre-mellomstort "utstyr", sprakk i materialet etter en tid til tross for sparsom bruk!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Stramt solo ben
Anonymous - 8. aug. 2017
Bra tett produkt laget av et fint mykt materiale. Superfin og veldig fornøyd
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Hardcore-materiale
Anonymous - 10. may. 2018
Superenkel å bruke, det er det ingen tvil om. Det er et godt konsept at det finnes en stor og en liten åpning. Det skal imidlertid mye smøring til for å unngå at bruken blir noe man bare må komme over fordi det måtte prøves. Dette skyldes at materialet er tøft. Det er veldig tykt og stivt, nesten sammenlignbart med et mykt plastrør. Hvis du er av gjennomsnittlig tykkelse, må du anstrenge deg for å nyte den smale inngangspartiet. Her savner man den myke silikonfølelsen. Produktet er bra hvis du liker det litt røft og vil oppleve motstand/friksjon ved penetrering.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Solid produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjøpte ovennevnte her om dagen. Prisen var ikke noe problem, og kvaliteten er også ganske god. På grunn av hylsens hardhet er bruken litt anstrengt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Onani Sleeve med Riller for Menn

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful