Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Kitty Sexdukke var 1

Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Kitty Sexdukke

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 24 195,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Drømmer du om å ha sex med en deilig, frekk blondine, med en kurvet, sexy kropp, store struttende bryster og en trang vagina?  Så er Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Kitty Sexdukke, har på rekordtid blitt en av verdens mest populære real dolls for menn over hele verden noe for deg.

Hun er realistisk og naturlig myk, og hullene hennes passer alle penisstørrelser. Du kan nyte henne i mange forskjellige stilliger, bare prøv deg frem og finn din favoritt.

Kittys vagina og anusåpninger er ca. 18 cm dype og veldig stimulerende. Du kan også åpne Kittys lepper og nyte deilig oralsex - kun fantasien setter grensene.

Hun føles utrolig naturlig og opplevelsen blir enda mer realistisk når du bruker et vannbasert glidemiddel med dukken. Da føles hun nemlig deilig våt når du trenger inn i henne. Du vil garantert ikke angre!

Dukken vasker du enklest i dusjen med mild såpe eller sexleketøyrens. Tilføy et pleiende pulver når hun er helt ren så hun beholder smidigheten og unngår å få en klissete overflate. Sørg for at hun blir ren over alt, så hun er klar til neste gang du får lyst.

Etter bruk skal hun oppbevares i den opprinnelige posituren med armene ned langs siden og samlede ben sånn at materialet ikke blir overbelastet.

MerkeUltimate Fantasy Doll
Produkt vekt (g)37190
InkludertGlidemiddel, Sexleketøysrens, Fornyelsespulver, Analdusj, Undertøy sett, Hansker, Masturbasjonshylse, Selvklebende negler, Varmeelement
Full lengde (cm)168
Indre dybde (cm)18
Indre diameter (cm)1
Elastisk indre diameterJa
StrømkildeUSB-lader
Vibrasjonshastigher1
PrimærmaterialeTPE
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeTysk , Russisk, Spansk, Engelsk, Nederlandsk, Italiensk, Fransk
SKU19512
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dukker Kitty Sexdukke
Meng - 17. dec. 2018
Fantastisk kopi av en kvinnekropp med mange fine detaljer; men er noe kaldere å ta på enn en "ekte" kvinnekropp, og hun er også tung å flytte på. Men alt i alt et fint sexleketųy å ha med seg .....
0
Fantastisk Kitty
Tiger - 14. dec. 2018
Rask levering til inngangsdųren: bestill fredag, hjem onsdag kveld og en STOR takk til Heli, som satt i enden av telefonen da jeg spurte om tilgjengelighet og annen informasjon om Kitty. Kitty er av god kvalitet og lemmene beveger seg godt, er selvfųlgelig stive men henger ikke ved bruk, bare hudfargen var mųrkere enn forventet fra en blondine, har sikkert vęrt mye i "solarium". Åpningene fungerer, bare munnen er i for trang for meg, men jeg bruker vanligvis ikke munnen. Den kan ikke sies å vęre enkel å bruke hvis du vil bytte posisjon midt i, veier nesten 40kg og lemmene må settes i riktige posisjoner, rengjųring er litt utfordrende hvis du har en liten dusjplass (heldigvis har jeg nok plass) Et kjųp verdt prisen, som vanlig !!
0
Primadonna
Caputscino - 2. nov. 2018
En De Luxe Lady som denne i julegave.
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful