Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Pipedream Vagina Toy med Støtteller var 1

Oversikt

Hvis du ønsker å trene utholdenhet og bli bedre i sengen, så er denne Vagina Toy med Støt teller, perfekt til deg. Produktet består av et mykt onani sleeve, med vagina åpning, som har en innvedig struktur med riller. Det ca. 13 cm lange sleevet settes ned over penis og føres frem og tilbake med hånden, for å simulere støt under sex. Sleevet er meget elastisk og passer til alle penis størrelser. Rundt sleevet sitter det en fleksibel penisring, som teller antal "støt", før du oppnår klimaks. Ringen registrerer også hvor mange kalorier du forbrenner, som indikerer til hvor lang tid du holder ut. Du får en økt utholdenhet i forhold til hvor mange ganger du bruker Vagina Toy, og telleren vil motivere deg til å bruke den ofte.  Ringen kan også brukes som en allminnelig penisring, som vil gi deg en fyldigere og mere langvarig ereksjon.  Vi anbefaler at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel, for å få optimal nytelse. I pakken følger det med en liten prøve på glidemiddel og en sexleketøys rengjøring. Husk å slukke telleren, for å spare batteriene, når du er ferdig. Batterier medfølger. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fint og stramt
Anonymous - 13. mar. 2024
Det faktum at du kan spore hvor mange kcal du mister og hvor lenge du kan holde ut før du kommer, tenner deg virkelig, jeg anbefaler produktet på det sterkeste:-) orgasme garantert.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Pipedream Vagina Toy med Støtteller

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful