Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Real Feel Deluxe No. 10 Dildovibrator 26 cm var 1

Oversikt

Deilig myk og supereffektiv dildovibrator fra Real Feel Lifelike Toyz til den erfarne dildobrukeren.

Den potente dildoen sitt realistiske design har markerte årer og penishode, og gir deg en deilig og naturtro opplevelse, nesten som å være sammen med en ytterst velutrustet mann. 

Mens du nyter følelsen av å være fylt godt opp, justerer du enkelt de kraftige multispeed-vibrasjonene med skruknappen i bunnen av vibratoren, inntil du finner presis den stimuli som skal til for å sende deg i syvende himmel.

Real Feel No. 10 er laget i det spesielle Fanta Flesh-materialet, som føles som ekte hud, og varmes raskt opp av din egen kroppsvarme. Dildoen har en lengde på 26 cm, og en diameter på hele 5,7 cm.

Den bruker 2 x C-batterier, som kjøpes separat. Dildoen er vanntett, så du også kan omgjøre badestunden til en real hyggestund.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Myk og god dildovibrator
Dildo-operatør - 6. aug. 2019
Jeg ble overrasket over hvor myk denne silikonen var! Den måler ø5,3cm ytterst, og blir litt tykkere lengre inn. Jeg prøvde også å ta trekket på som penishylse, og det så ut til å kunne fungere veldig bra om man ønsker dette. Økte diameteren på penis fra ø4,3cm til ø6,4cm (+49%). Endte opp med å ta av trekket og legge på litt vulkaniseringsteip for å gjøre den tykkere og tykkere jo lengre inn den puttes, opp til ø6,7cm. Første bruk på damen ble god suksess! Det er kun den helt ytterste delen av håndtaket som roterer når man skrur på vibrasjonen. Den har en ulempe ved at håndtaket er lite, og blir ubrukelig glatt med glidemiddel på fingrene. Jeg limte på en forlengelse på håndtaket, slik at jeg får bedre tak. Dette kommer nok til å bli vår primære dildo fra nå av! Alt i alt veldig fornøyd etter modifikasjonene :D
OMG
Musse - 2. oct. 2019
Hvis du er interessert i en veldig stor dildo, så er dette den rette for deg. Den er både lang og tykk - materialet er mykt og behagelig, så det fųles godt når den er helt inni. Eneste dildoen som får meg til å komme med sprutende orgasmer, sannsynligvis fordi den er så stor at den samtidig stimulerer klitoris.
0

Real Feel Deluxe No. 10 Dildovibrator 26 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful