Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Real Feel Lifelike Toyz No. 1 Dildo Vibrator var 1

Real Feel Lifelike Toyz No. 1 Dildo Vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Real Feel Lifelike Toyz No. 1 er en dildovibrator med et realistisk utseende, som er (nesten) alt du trenger til en fornøyelig kveld.  Med sin vellignende form og årete overflate er den særdeles naturtro, og du får en nesten real-life opplevelse med denne. Du kan både bruke den som en alminnelig dildo, men de deilige vibrasjonene gjør den også effektiv for å stimulere klitoris.  Vibratoren er produsert i Fanta Flesh, som gir en naturtro og myk følelse. Materialet gjør den fleksibel, samtidig som den stadig er fast og kan dermed gi en målrettet stimulasjon. Formen og størrelsen på dildoen egner seg perfekt til nybegynnere og lett erfarne, og dildoens brukervennlige vibrasjonsinnstillinger gjør den enkel å styre når du leker med den.  Bruk Real Feel Lifelike Toyz No. 1 med en glidekrem, så oppnår du en enda mer sensuell opplevelse. Vibratoren bruker 2 x AA-batterier (følger ikke med).  Vibratoren er vanntett og du rengjør den enkelt med varmt vann og en sexleketøysrengjøring. 
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful