Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Strap U Ergo-Fit Twist Opplåsbar Vibrerende Strap-on var 1

Strap U Ergo-Fit Twist Opplåsbar Vibrerende Strap-on

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 1 045,00kr 888,25
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ta partneren din med på deres livs ridetur med denne vibrererende og stroppløse strap on-en fra Strap U. Leketøyet har en opplåsbar plugg som holder det på plass og som gjør det lettere å bære samt penetrere med dildoen. Begge ender av leketøyet vibrerer og både du og partneren din kan styre vibrasjonene med den trådløse fjernkontrollen.

Strap on-en er dekket av fløyelsmyk kvalitetssilikon foruten en metallfarget ring i ABS-plast som markerer skillet mellom de to endene. Den vaginale pluggen kan føres 9,5 cm inn og har en diameter på 3,7 cm når den ikke er blåst opp. Pluggen kan blåses opp til 5 cm i diameter og holdes dermed godt fast i vaginaen. Den nedre delen av dildoen hviler mot klitoris og har en pirrende struktur som gnir mot den sensitive knoppen din.

Skaftet har et virvelformet mønster som gjør penetreringen ekstra stimulerende og en krum tipp som finner alle de indre lystpunktene, enten den brukes vaginalt eller analt. Skaftet kan føres 14,5 cm inn i partnerens indre og har en diameter på 3,8 cm. Påfør rikelig med vannbasert glidemiddel på begge ender før bruk for å sikre en god glid og behagelig opplevelse.

Begge ender vibrerer samtidig, så den som bærer strap on-en kan se frem til fantastiske blandingsorgasmer, mens mottakeren skjemmes bort med deilig, vibrerende penetrering. Kontroller de 7 vibrasjonsmønstrene og 3 hastighetene med den bølgeformede knappen på enten vibratoren eller fjernkontrollen. Den vaginale pluggen blåses opp og tømmes for luft med to separate knapper.

Strap on-en er vanntett og lades opp med USB-kabelen som følger med. Fjernkontrollen bruker 2 stk. AAA-batterier som selges separat.

MerkeStrap U
Produkt vekt (g)308
InkludertFjernkontroll
Full lengde (cm)24.5
Innførbar lengde (cm)14.5
Diameter (cm)3.8
Strømkilde1 x AAA (Ikke inkludert), USB-lader
Brukstid (min)150
Vibrasjonsmønster7
Vibrasjonshastigher3
PrimærmaterialeSilikon
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeSpansk, Nederlandsk, Fransk, Tysk , Italiensk, Russisk, Engelsk
SKU23683
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Rumlende vibrasjoner
Melon - 28. jul. 2021
En dildo med en sterk vibrasjon, tre forskjellige intensiteter for en jevn vibrasjon, pluss rytmiske vibrasjoner. Motoren er relativt stille, men begynner raskt å gi resonans, og dermed får dildoen en urovekkende hųy lyd. Innlegget som skal settes inn er relativt langt og det tykkeste punktet er nęrme skjeden sammenlignet med andre lignende produkter. Knappene på dildoen er litt vanskelige å bruke, men fjernkontrollen lųser dette problemet.
0
Fungerte ikke
Anonymous - 1. nov. 2023
Jeg mener, det er greit, men den holder seg ikke på plass i det hele tatt. Så den fungerer ikke som en strapon, men du kan gni den som en gaffeldildo.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
For hardt og kan ikke holde seg på plass
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet er altfor hardt og holder seg ikke godt på plass. Ingen ytterligere tiltak.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful