TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Strap U Ergo-Fit Twist Opplåsbar Vibrerende Strap-on var 1

Strap U Ergo-Fit Twist Opplåsbar Vibrerende Strap-on

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 999,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 119,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 119,00
Inkl. mva.

Oversikt

Ta partneren din med på deres livs ridetur med denne vibrererende og stroppløse strap on-en fra Strap U. Leketøyet har en opplåsbar plugg som holder det på plass og som gjør det lettere å bære samt penetrere med dildoen. Begge ender av leketøyet vibrerer og både du og partneren din kan styre vibrasjonene med den trådløse fjernkontrollen.

Strap on-en er dekket av fløyelsmyk kvalitetssilikon foruten en metallfarget ring i ABS-plast som markerer skillet mellom de to endene. Den vaginale pluggen kan føres 9,5 cm inn og har en diameter på 3,7 cm når den ikke er blåst opp. Pluggen kan blåses opp til 5 cm i diameter og holdes dermed godt fast i vaginaen. Den nedre delen av dildoen hviler mot klitoris og har en pirrende struktur som gnir mot den sensitive knoppen din.

Skaftet har et virvelformet mønster som gjør penetreringen ekstra stimulerende og en krum tipp som finner alle de indre lystpunktene, enten den brukes vaginalt eller analt. Skaftet kan føres 14,5 cm inn i partnerens indre og har en diameter på 3,8 cm. Påfør rikelig med vannbasert glidemiddel på begge ender før bruk for å sikre en god glid og behagelig opplevelse.

Begge ender vibrerer samtidig, så den som bærer strap on-en kan se frem til fantastiske blandingsorgasmer, mens mottakeren skjemmes bort med deilig, vibrerende penetrering. Kontroller de 7 vibrasjonsmønstrene og 3 hastighetene med den bølgeformede knappen på enten vibratoren eller fjernkontrollen. Den vaginale pluggen blåses opp og tømmes for luft med to separate knapper.

Strap on-en er vanntett og lades opp med USB-kabelen som følger med. Fjernkontrollen bruker 2 stk. AAA-batterier som selges separat.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful