Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Swede Senze Massasjelys 150 ml var 1

Swede Senze Massasjelys 150 ml

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Senze Massasjelys fra Swede er perfekt til sexy parlek. Massasjelyset består av stivnet massasjeolje som ligner stearin, som det er en veke i. Når du tenner veken begynner massasjeoljen å smelte. La lyset brenne i minst 15 minutter og en god mengde olje blir varm og smelter. Slukk flammen og hell den varme massasjeoljen ut over kroppen. Senze Massasjelys kommer i en dråpeformet stake (sett ovenfra). Formen gjør det lett å dosere den rette oljemengden.  Den smeltede massasjeoljen er varm, men ikke brennende som stearing. Den er like enkel å arbeide med på huden som vanlige massasjeolje. Massasjelyset er laget av en kombinasjon av voks, smørfett, oljer og rene eteriske oljer. Senze Massasjelys finnes i 5 svært forskjellige duftvarianter og har en brennetid på 36 timer. De 5 duftvariantene er: Blissful: Nellik, appelsin og lavendel. Soothing: Peppermynte, rose og appelsin. Spiritual: Grapefrukt, palmarose og petit grain. Teasing: Vanilje, chili og ylang ylang. Vitalizing: Sitron, pepper og eukalyptus.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Massasje
Nikolaj - 19. dec. 2019
Helt perfekt for en flott start på en fantastisk kveld Deilig å kunne gi og motta massasje etter en dag på jobb, det lukter og er drųy i bruk.
0
Utrolig sensuell
Pernille - 12. aug. 2017
Sitronpepper og eukalyptus (vitaliserende) Den har en relativt sterk duft, men når den trenger inn i huden er det en forbindelse til alle sanser og nerver! En massasjeolje uten like. Elsker den
0
Fantastisk duft og produkt som skjemmer en bort
Connie - 25. jul. 2017
Lukter godt og naturlig, og du trenger ikke å bruke så veldig mye.
0
Flott for massasje og spennende leker
Jacob - 20. dec. 2013
Duft av vanilje og chili: Et av de bedre duftlysene som ikke skinner for syntetisk. Oljen varer lenge, så du trenger ikke mye for en god massasje. Kjųp dette lyset hvis du vil unne partneren din med en god massasje eller vil leke med varmen.
0
Perfekt for nytelse
Ulrik - 9. sep. 2013
Perfekt når man vil unne hverandre med en god avslappende massasje. Vęr oppmerksom på at smerteterskelen er forskjellig, så det kan fųles for varmt hvis det kommer rett på kroppen. Vi vil definitivt velge det igjen når vi har gått tom!
0
Gled, men brant seg kraftig
Anonymous - 13. mar. 2024
Swede Senze Massasjelys 150 ml Veken på lyset brant altfor fort og druknet i massasjeoljen, eller hvis man helte ut alt brant plasten. Mer enn halvparten av lyset smeltet ikke da veken brant, så jeg er ganske skuffet over produktet. Heldigvis smelter massasjelyset litt mellom fingrene, slik at du kan skrape ut det som ikke smelter og gni det mellom hendene for å smelte.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Kaldt oppvåkning
Anonymous - 13. mar. 2024
Lukter godt og fungerer bra å massere med, men etter 4 ganger tent orker ikke veken mer. 80% av lyset igjen, så det føles som ganske bortkastede penger.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Vakker og velduftende
Anonymous - 13. mar. 2024
Når du vil ha en massasje med det lille ekstra... den varme oljen føles herlig mot huden og gir et langvarig glid. Oljen blir ikke klissete, og du får en myk og glatt hud etter massasjen. Det kan imidlertid være litt vanskelig å tenne lyset når du har brukt det noen ganger.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful