TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Tenga  Iroha Sakura Klitoris Vibrator var 1

Tenga Iroha Sakura Klitoris Vibrator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

TENGA Iroha Sakura er den ideelle klitorisvibrator som bortskjemmer deg.  Sakura har ikke bare et stilig og pent design, men designet gjør den også mere effektiv. Dens V-åpning på toppen omringer nemlig klitoris, slik at du bedre kan merke dens fire pirrende vibrasjonsprogrammer. Du forsterker opplevelsen med vibratoren når du bruker den sammen med et vannbasert glidemiddel. Du merker virkelig forskjell på Sakura og andre klitorisvibratorer når du holder Sakura i hånden. Overflaten er nemlig utrolig deilig myk og vibratoren føles som fast gelé, som er trukket i fløyelsmykt silikon. TENGA Iroha Sakura er oppladbart og lades via en dockingstasjon, som også kan brukes til oppbevaring av virbratoren. Lader og dockingstasjon følger med. Prisvinner: I 2013 vant TENGA en Erotixxx Award for serien av Iroha-vibratorer, som ble kåret til de beste produktene til kvinner.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful