Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Vac-U-Lock Vibro Double Penetrator var 1

Oversikt

Vac-U-Lock Vibro Double Penetrator er en deilig dobbeldildo fra Doc johnson, som passer for par som ønsker enda mere intense seksuelle opplevelser sammen. Det er mulig å nyte vaginal- og analstimulasjon samtidig, med Vac-U-Lock Vibro Double Penetrator. Dildoen har en innebygget multi-speed vibrator, som forsterker opplevelsen enda mere, med sine trinnløse vibrasjoner. Vibrasjonene styres enkelt med fjernbetjeningen, som følger med. Vac-U-Lock Vibro Double Penetrator har to dildoer, som er realistisk utformet. For ekstra stimulasjon er de laget i et deilig og naturtro materiale. Dobbeldildoen passer sammen med Doc Johnsons Vac-U-Lock strap-on seler, men kan også brukes alene. Vi anbefaler at du samtidig bruker et godt vannbasert glidemiddel med Vac-U-Lock Vibro Double Penetrator. F.eks. Aquaglide Anal. Mål: Den smale dildoen kan innføres ca.13 cm og er 2,7 cm i diameter. Den tykke dildoen kan innføres ca. 12,5 cm og har en diameter på 4 cm. Ledningen til fjenbetjeningen er 82 cm lang. Produsert i USA, av 100 % antibakteriell og ftalatfritt PVC. Bruker bruker 2 stk. AA batterier, som selges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lekkasje
Anonymous - 4. sep. 2016
gir en fin dobbelorgasme og kan brukes av 2 samtidig er behagelig
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Vac-U-Lock Vibro Double Penetrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful