Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Wanachi Maxi Massager Wand var 1

Oversikt

Ønsker du en av de mest kraftige og intense orgasmer noen sinne, så kan Wanachi Maxi Massager Wand garantert hjelpe deg godt på vei.

Den trådløse vibratoren har en av markedets kraftigste motorer. Du kan bruke den til deilig kroppsmassasje som løsner opp i ømme muskler, men den fungerer også utmerket til å gi intens og kraftig stimulering av klitoris.

Wanden er dessuten vanntett og kan med fordel brukes i dusjen. Vibrasjonenes intensitet kan du justere på en skruknapp i bunnen.

Maxi Wanachi har et fleskibelt hode av silikon som føles både mykt og deilig. Hodet har en diameter på 4,4 cm, og vibratorens fulle lengde er på 23 cm. Den krever 2 stk. C LR-14-batterier, som må kjøpes separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Anmeldelse på
Anonymous - 13. mar. 2024
Enkel å bruke, vibrasjonsnivået varierer avhengig av batterilevetiden, alltid kraftig med nye batterier. Svært stillegående lyd er et pluss
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Favoritter
Anonymous - 13. mar. 2024
En veldig kraftig tryllestav, perfekt til prisen! Sterke anbefalinger hvis du liker vibrasjoner mot klitoris, og liker å leke med hvor du plasserer den. Det er ganske høyt, så legg et teppe over det. Min eneste klage er at gummien i den bøyelige delen deler seg (går i stykker på midten) etter en stund. Du må være forsiktig så du ikke lar den falle av etter hvert, tror jeg. Generelt bra, jeg er veldig fornøyd og kommer nok til å kjøpe en til. :)
Maskinoversettelse fra sinful.se
Ikke noe å rope hurra for (for meg)
Anonymous - 7. jul. 2021
For meg fungerer det ikke helt. Men det kan være fordi jeg ikke har prøvd hardt nok. Jeg synes ikke det er noe spesielt sammenlignet med for eksempel den syndige wanden, som er MYE bedre og kraftigere og enklere å bruke for meg.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Orgasmer og skjelvinger i hendene
Anonymous - 13. mar. 2024
Vibratoren er ok. Den fungerer som den skal, selv om batteriet må skiftes ofte, og vibrasjonene er også ganske sterke i håndtaket. Jeg har fått orgasme hver gang jeg har brukt den. Det er fint og enkelt å justere vibrasjonene, men jeg synes ikke vibrasjonene er så sterke som teksten antyder. Heldigvis blir den ikke varm, noe som gjør den ideell for å leke med en partner.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Superenkelt!
Anonymous - 13. mar. 2024
- Veldig enkel å bruke - Kraftig - God pris - Diskret utseende - God kvalitet
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Aggressiv massasjepinne
Anonymous - 6. mar. 2019
Medium massasjepinne, den kan stilles inn fra rolig til beist-modus, det fungerer.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Wanachi Maxi Massager Wand

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful