Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Willie City Classic Realistisk Curved Dildo 20 cm var 1

Oversikt

Savner du den perfekte dildoen som gir deg deilig, målrettet stimulering? Willie City Classic  Realistisk Curved Dildo 20 cm er klar til å tilfredsstille deg. 

Det bøyde skaftet har den helt rette vinkelen som treffer det sensitive G-punktet ditt når den trenger inn i deg. De tydelige årene og det markerte penishodet fullender det realistiske uttrykket og følelsen, mens de faste ballene setter prikken over i-en. 

Med sugekoppen kan du nyte din Willie helt håndfritt. Sett den fast på en glatt overflate og la hendene dine vandre fritt over kroppens mange andre nytelsespunkter. 

Dildoen har en innførbar lengde på 17 cm og en diameter på 4 cm. Den er laget av et mykt og fleksibelt TPE-materiale som er fritt for både ftalater og lateks. I tillegg kan dildoen nytes festet til et seletøy.

MerkeWillie City
Produkt vekt (g)290
Full lengde (cm)20
Innførbar lengde (cm)17
Diameter (cm)4
PrimærmaterialePVC
FargeBeige
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , Nederlandsk
SKU22069
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
super
husk - 14. aug. 2023
Er fornøyd
Fornøyd
Kvinne - 3. feb. 2022
Veldig fornøyd. Lett å bruke i nesten alle retninger med tanke på at den er bøyd. Og treffer perfekt! Beste jeg har prøvd hittil.
Bedre enn en rett Dildo
Kittygurl - 12. mar. 2021
Det at den er bøyd gjør den mye mer komfortabel enn en helt rett. Jeg er personlig ikke en stor fan av Dildoer- er mer glad i "the real deal", men har en partner som liker å prøve nye ting. Han likte veldig godt å bruke denne på meg. Vi hadde det også veldig morsomt med den selvfølgelig xD Er du glad i dildo ville jeg gitt 10/10 Er du som meg gir jeg 7,5/10
Godt materiale, god å holde. Fungerer godt til sitt formål
M - 13. nov. 2020
Bra!!
Moro
Ham der - 15. feb. 2021
Veldig gųy
0
Som forventet, på den gode måten
Fųrstegangsbrukeren - 22. aug. 2020
Det er nesten perfekt for meg, men jeg liker også de store. Det er kanskje bare mulig å få alt inn, men det krever litt innsats hvis du er i den slags. Tykkelsen er normal, ikke anstrengende. "Konsistensen" er mye som en solid gel. Den er nok litt mykere enn en nesten gul banan med skall på og så gir den seg mer, den har et gummiaktig preg over seg. Det er mye som den ekte varen. ps. Ikke at jeg er interessert i bananer... Det som trekker det ned er at det lukter gummi eller ny bil eller noe sånt. Og at den lett blir skadet
0
Anal nytelse for hver tomme
Bent89 - 20. may. 2020
Den har en fin spiss glans som gjųr den lett å bęre opp og du kan tydelig kjenne årene på dildoen, fastheten er både et pluss og et minus da du tydelig kjenner den helt opp men kan bli litt ukomfortabel sist. få centimeter på grunn av den sterke krumningen den har, vil det anbefales at den brukes analt av erfarne
0
Utilfreds!!
Tess - 19. jun. 2021
Meget utilfreds med denne! Det skyldes, hvor fleksibelt den er, men også hvordan materialet fųles. Den er så skumagtig i materialet, at jeg aldrig fik den i, og alligevel har jeg flere andre dildoer fra Sinful, som jeg elsker, og som jeg kan putte i uden problemer. Så er det også meget meget fleksibelt, hvilket jeg håbede, det slet ikke ville vęre, i hvert fald ikke så meget. Har ikke testet sugekoppen så kan ikke sige noget om den. Men dette er mit vęrste kųb fra Sinful. Er glad for at jeg kųbte andre produkter i samme kųb, så jeg kunne nyde det andet legetųj i stedet for.
0
Å ha det gøy
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig bra for anal bruk
Maskinoversettelse fra sinful.fr
45417
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg liker den virkelig! Hælen er herlig stor og skaftet er akkurat passe årete, de føles så bra. Sugekoppen er også bra. Kunne vært mer buet etter min smak, men jeg vil anbefale denne til en venn!
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Willie City Classic Realistisk Curved Dildo 20 cm

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
kr 199,00kr 139,30
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful