Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Womanizer Premium 2 Klitorisstimulator var 12

Oversikt

Gi etter for den guddommelige skapningen Premium 2 Klitorisstimulator fra Womanizer. Nå nye erotiske høyder takket være Pleasure Air Technology som byr på luksuriøs stimuliering, nå med to intensistetsinnstillinger mer enn dens forgjenger. 

Med 14 intensitetsnivåer kan du finne akkurat den pulserende massasjen som fører deg og din klitoris til ekstase. Start med å kile forsiktig og avslutt med en pulserende bølge som skyller over deg. Takket være Smart Silence, som sørger for at Pleasure Air kun skus på når den kommer i kontakt med huden, trenger du ikke bekymre deg for annet enn ditt eget støynivå når naboen også er hjemme. 

Slipp rattet og la den orgasmiske sjåføren kjøre deg direkte til himmels. Autopilotfunksjonen tar kontrollen og gir deg en ny opplevelse, hver gang. 

Når Pleaure Air-leken har tatt deg til syvende himmel og hjem igjen, vasker du den enkelt med vann og en mild såpe, eller med en sexleketøysrens. 

MerkeWomanizer
Produkt vekt (g)132
InkludertSugehoder, Oppbevaringspose
Full lengde (cm)15.5
Diameter (cm)3.5
StrømkildeMagnetisk USB-lader
Brukstid (min)240
Vibrasjonshastigher14
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeSpansk, Tysk , Russisk, Engelsk, Koreansk, Portugisisk, Japansk, Fransk, Nederlandsk
SKU25527
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Herlig
Oskar - 2. sep. 2023
Garantert orgasme
Ikke verdt pengene
P - 16. mar. 2022
Må konsentrere meg virkelig for å få orgasme da vibrasjonen er altfor svak
Topp
tevito1 - 3. feb. 2022
Elsker den
helt rått
BB - 4. jan. 2022
Dette er virkelig noe som funker! Det gir raskt resultater, men ekte vare er fortsatt best (puh), men dette gir en garantert orgasme og raskt , dama blir så stimulert og utslitt at det nesten er litt gøy. plasser den rett og det går veldig raskt mot en klimaks. Dette gir dama garantert orgasme.
Dårlig
Pia - 3. jan. 2022
Denne skuffet noe enormt, syns det er vanskelig å plassere den riktig, dårlig sugeevne og den berøringsensoren sluttet å virke etter å ha prøvd den to ganger. Har fått orgasme en gang av denne her å da måtte jeg virkelig konsentrere meg. Kjempe skuffet, i allefall med tanke på hvor dyr den er.
Virkelig fantastisk
Anonymous - 9. dec. 2022
Intensiteten i orgasmene er fantastisk. Nesten overveldende, men fullstendig avhengighetsskapende.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Vakkert og utmerket
Anonymous - 13. mar. 2024
En estetisk tiltalende leke som betaler seg selv til siste krone. Hvis de billigere sjokkbølgestrålene på markedet er en hit, vil denne også bli det. Dette er den første leken jeg har lagt ut så mye penger for, og jeg angrer ikke det minste. Jeg ble ganske overrasket over hvor godt jeg likte autopilotfunksjonen. Den eneste ulempen er at når glidebryteren er på leketøyet, kan det hende at autopiloten ikke slår inn hver gang, selv om du skiller leketøyet fra hudkontakt. Personlig har jeg imidlertid ikke så stort behov for leketøyets lyddempende funksjon, så dette påvirker ikke min egen opplevelse av å bruke det. Etter det jeg har hørt, er sjokkbølgeakseleratoren ikke for alle, så jeg vil absolutt anbefale å prøve et billigere alternativ før du investerer i denne leketøysmodellen. Men hvis du er sjokkbølgeentusiast, vil du ikke bli skuffet!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Topp
Anonymous - 13. mar. 2024
Hva kan jeg legge til dette....en topp enhet i alle henseender...andre lignende enheter kan settes på loppemarkedet. Riktignok litt kostbar, men kvalitet betaler, var ikke skuffende. Føles også bra i terskanhead....
Maskinoversettelse fra sinful.fi
11/10 ;)
Anonymous - 13. mar. 2024
11/10 ;)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Galskap
Anonymous - 4. aug. 2023
Kan absolutt anbefales. Super orgasmer. Jeg ville ikke ha trodd det. Prisen har alltid avskrekket meg fra å kjøpe den, men da den var på tilbud, slo jeg til. Og jeg må si at den er verdt hvert eneste øre.
Maskinoversettelse fra sinful.de

Womanizer Premium 2 Klitorisstimulator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Kaerlig Økologisk Vannbasert Glidemiddel 75 ml
kr 139,00
Inkl. mva.
kr 2 045,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful