Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Womanizer +Size Klitoris Stimulator var 1

Oversikt

Vil  du gjerne ha en onaniopplevelse ut over det vanlige som både er elegant og intens?

Den vakre +Size klitorisstimulatoren fra Womanizer er en spesielt brukervennlig versjon av de populære Womanizer-stimulatorene, med lengre håndtak og XL-silikonhodet. Som hennes medsøstre i serien, pirrer og tilfredstiller +Size stimulatoren klitoris utelukkende ved hjelp av pulserende svingninger og trykkbølger. Den revolusjonerende teknologien gir ekstra dype orgasmer uten direkte berøring. En helt spesiell følelse.

Innebygd lys gir en frekk effekt ved lek i mørket, uansett om du benytter den alene til pirrende solo-kos eller inviterer partneren din med, lener dig tilbake og mottar den mest intense velværen.

Det lengre håndtaket gjør det enklere for alle kvinner å oppnå den perfekte vinkel, og de utskiftbare silikonhodene i 2 størrelser sikrer at du alltid kan tilfredstilles akkurat på den måten som passer deg. 

De 12 vibrasjonsvariasjonene styres enkelt via tydelige knapper på håndtaket.

Womanizser +Size er dessuten vannett og lades enkelt opp via den medfølgende USB-kabelen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Intense, høylytte orgasmer
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette er helt fantastisk! Har hatt min i nesten seks måneder, og det er definitivt min nummer én! Garantert orgasme, veldig intens, trenger ikke engang den høyeste vibrasjonen for en intens orgasme. Definitivt verdt prisen! Superfint å ha liggende! :-) Kjøp kjøp kjøp kjøp kjøp!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Kraftige orgasmer
Anonymous - 3. jan. 2017
Jeg har prøvd Womaniser +size ganske mange ganger nå. Både alene og når mannen min bruker den på meg - og jeg er ikke lei av den ennå! Det føles veldig spesielt og intenst å bruke denne sammenlignet med en vibrator. Denne nærmest suger på klitoris. Men det føles utrolig godt og stimulerende. Den er superenkel for meg å bruke alene, men det tok litt tid før mannen min fant ut hvordan han skulle holde den. Men nå har han lært det, og vi bruker den ofte til forspill. Den er veldig stor, men jeg synes ikke den er for stor eller klønete å ligge med, og den er ikke tung i det hele tatt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Nok en flott opplevelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg hadde en veldig gammel womaniser, som jeg var veldig fornøyd med. Men etter at den hadde gått ut på dato, ville jeg prøve denne, da jeg syntes den gamle var litt for liten. Denne er stor, ja, men uten å være for stor. Den ligger godt i hånden og er enkel å bruke, men det tar litt tid å venne seg til den. Heldigvis er den minst like stimulerende som den forrige, og det er en stor opplevelse å bruke den - hver gang.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Womanizer +Size Klitoris Stimulator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful