Spartacus Blown Glass Dobbeldildo
Spartacus Blown Glass Dobbeldildo
Spar 27%
kr 399,00
Spar 27%
Spartacus Blown Glass Dobbeldildo  1

Spartacus Blown Glass Dobbeldildo

4.9 (3)
kr 549,00 kr 399,00
Tilbudet varer så langt lageret rekker

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Når sexleketøyet skal være både effektivt og elegant, er den flotte Blown glass dobbeldoldoen fra Spartacus et opplagt valg for deg.

I den ene ende kan du nyte et deilig, realistisk penishode, og i den andre enden gir det flotte twist-mønsteret ekstra stimuli.

Skift mellom de to sidene for pirrende alenelek, bruk din favorittside eller inviter din partner med og la ham eller henne bestemme hvilken ende som skal pirre og tilfredsstille deg. 

Fremstilt i splintfritt borosilikatglass og har dermed en god tyngde og en deilig, glatt overflate. Den er derfor enkel å føre inn og behagelig å benytte selv over lengre tid.

For en annerledes og ekstra pirrende opplevelse kan du avkjøle eller varme opp dildoen innen bruk. 10 minutter i kjøleskapet eller i varmt vannbad, og du kan pirre din partner med et helt annerledes sanseinntrykk. 

Da Blown-serien er håndlaget, kan størrelse og mønster variere en liten smule fra de viste bildene.

Detaljer

MATERIALE: Splintfritt borosilikatglass.
FTALATFRI: Ja.
BLYFRI: Ja.
ALLERGIVENNLIG: Ja.
LENGDE: 21,6 cm.
DIAMETER: 3,8 cm.
BRUKERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 15651.
Anmeldelser
4.8
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Fin som karamell

Fantastisk flott dildo. Riktignok fikk jeg inntrykk av produktbildet at den andre enden er ujevn. På grunn av lysbrytningen var den samme effekten tydelig i den jeg fikk. Men i virkeligheten er det en spiral. Det samme mønsteret gjentas ved bunnen av den andre enden. Og det sterke mønsteret gir fantastisk stimulering. Jeg rett og slett elskerdette produktet. Les mer

-
5 5 1
Allsidig glassdildo

Veldig fin glassdildo med en vanlig penis-side og en mer rillete en som føles veldig bra. Eneste er at man må passe på litt ekstra når man vasker slik S sier, men det er en liten sak. Les mer

-
5 5 1
Eksklusiv og deilig

Flott produkt med eksklusiv følelse. Fin utførelse og ingen skarpe kanter eller lignende. Dog litt upraktisk å rengjøre i sprekkene som er i twister-delen da de er ganske dype og tynne. Går greit om man dytter en klut eller lignende inn med neglen, ikke helt ypperlig akkurat det men er jo bare småprirk på produktet. Totalt sett storfornøyd!Trist at det ikke fulgte med oppbevaringspose da jeg ser for meg at den er utsatt for riper. Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no