Autoblow A.I. Blowjob Maskin

Klikk på bildene for å forstørre

Autoblow A.I. Blowjob Maskin

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 2 295,00

kr 1 995,00

Tilbudet varer så langt lageret rekker.

  Beskrivelse

  Onaniproduktet til mannen som ønsker seg mer enn bare en blowjob.

  Autoblow A.I. er en blowjobmaskin utviklet ved hjelp av teknologien bak kunstig intelligens. Dermed får du 10 nye oralsexteknikker, hvorav den ene er forskjellig fra gang til gang, slik at du får en ny opplevelse hver gang.

  Maskinen har en myk silikonhylse som bidrar til en realistisk følelse når den stimulerer penisen din på hele 250 ulike punkter.

  Utviklerne som står bak vindundermaskinen har sett over hunder timer porno for å kunne gjenskape alle tenkelige blowjob-teknikker, så du får den beste mulige opplevelsen med maskinen.

  Det eneste du behøver å gjøre er å koble din Autoblow til stikkontakten og deretter nyte din velfortjente blowjob. Maskinen stopper ikke før du er tilfredsstilt og den er klar til andre runde så snart du er.

  Autoblow A.I passer til de fleste penisstørrelser. 

  Detaljer

  MATERIALE: ABS-plast og silikon.
  FULL LENGDE: 24 cm.
  INDRE DYBDE: 20 cm.
  INDRE DIAMETER: 1 cm (tøyelig)
  PROGRAMMER: 10, hvorav ett stimulerer forskjellig fra gang til gang.
  HASTIGHETER: 10 ulike.
  STRØM: Kobles til stikkontakt.
  VEKT: 1490 gr.
  BRUKSANVISNING: Engelsk, dansk, svensk, tysk m.fl.
  OBS: Passer til en penis med en diameter på max. 5,2 cm.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Fantastisk Jeg var skeptisk når jeg så denne på nettsiden, eneste grunnen til at jeg tok sjansen var de gode anmeldelsene. Jeg ble veldig positivt overrasket. Supert at man kan velge mellom flere forskjellige sugemetoder, min favoritt er den som varierer hele tiden. Føles veldig realistisk. Skrur man den av kjennes den ut trang og god . Eneste minuset med denne er at den lager noe støy, men er bare å sette på headset og skru opp lyden litt. Anbefales på det sterkeste. Bruker min ofte, kanskje til og med litt for ofte
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Better than I could have hoped for, loved it and an incredibly good value for money ! Jeg lovet en ny anmeldelse når jeg hadde prøvd den igjen. Jeg fikk en kjempeorgasme. Jo dypre jeg fikk støtet inn jo bedre føltes det. Åpningen på "munnen" kunne vært litt større for lettere "start" eller inntrenging men etter det er det bare å nyte. Jeg har nå bestilt en litt større versjon sleeve tror jeg , en vagina som det heter men som jeg har skjønt det så er sleeven som kommer standard med produktet en munn som er da mellomstørrelse, anal er så den mindste og vagina den største sleeven. Anbefaler produktet. Den er ikke perfekt men veldig tilfredsstillende til min mening. Den øverste delen av sleeven kan gå ut av stilling ved bruk så vær litt forsiktig med ikke å få glidemiddel på den yttre delen. Bruk kun vannbasert glidemiddel dersom silikon basert kan ødelegge sleeven.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Virker ! Den virker ! Stimulerer og virker. Verdt pengene og ikke bare konfetti. Jeg har bare prøvd første bruk og hvis jeg ikke hadde fått krampe i magemusklene.........Den "sleeven" som kommer inkludert er nok så trang at jeg måtte være såpass opphisset for å "få den inn" at jeg fikk så en krampe i mageområdet når jeg først fikk det til. Går bedre neste gang helt sikkert men jeg angrer ikke på investeringen ! Skriver en bedre tilbakemelding senere ! Mens du venter på det så bestill en og vent på posten og gled deg !
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Fantastisk  Digg og bra, endelig begynner det å komme maskiner for oss menn. Denne passer kanskje ikke alle så dem med større organ bør tenke på dette før de kjøper. Det største problemer jeg har støtt på med lignende produkter er at motoren er for svak, men denne virker til å være litt bedre. Fremtiden for disse maskinene ser jo ganske lys ut nå.
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Krever tilvenning Det tok litt tid å venne seg til A.I., men når gir den en helt annen og sterkere opplevelse enn de andre produktene jeg har i skuffen.
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Fungerende produkt, men mangler kremen på kaka. I og seg selv så er produktet helt flott. Motoren varmer opp produktet under bruk, så slipper å ha den følelsen jeg har hatt med Fleshlights hvor det er som å tørrjokke en kald fisk. Det er en masse funskjoner og funskjonene...Fungerer.
  Rart å måtte si det som et positiv men vi er nå i en verden hvor alt selges og resultat spiller lite rolle til tider. Av de ti funksjonene, har jeg funnet at det kun er et par som gjør jobben godt nokk, så mange av funksjonene er da irrelevante for meg, selv om forandring fryder. 'Edging' programmene er rett og slett bortkastet. Jeg har brukt produktet i lengre perioder i strekk, uten å ha klart å få avsluttet jobben med bare produktet.
  Det var ikke før jeg tok takk i litt hofte arbeid at det ble ferdig, men du deilige jesus hvor godt det var da. Nå er jeg kanskje litt på den spesielle siden som sliter til tider med å få jobben gjort, men kan kjøre på i timesvis, så ville nå kanskje prøvd å anbefale en ring for å holde blodet fanget i legemet hvis du er i min posisjon. Nå betalte jeg fullpris for produktet, og jeg sliter fortsatt med å bestemme meg om det var verdt det. Ja, det er objektivt bedre enn en fleshlight og hendene, men er det et produkt du bare kan tre på staken og nyte? Nei, det er det ikke.

  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Autoblower A.I. er ganske godt for sitt bruk, MEN... Autoblower A.I. er nok dessverre ikke som å få en ekte blowjob, MEN det er ganske mye bedre enn en fleshlight, og det har en ganske fin følelse, men det blir vanskelig å bare "komme" fra maskinen uten å gjøre noe selv.

  Mens maskinen går og du bruker den som fleshlight er det en veldig bra opplevelse, dette ga meg en av de sterkeste orgasmene fra leketøy i mitt liv.

  Nå kjøpte jeg den uheldigvis for fullpris, og dagen etter ble den redusert til 1695, så garantert verdt en kjøp med tanke på at dette slår høyre hånda flere hundre ganger.
  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  A.I. Blowjobmaskin Et veldig bra produkt !En av de beste jeg har !!Har du en normalt stor penis er den perfekt !!
  5 5 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Nye opplevelser I går holdt jeg på mine gentelmannsprinsipper om "ingen sex på første date", så vi brukte kun tid på å bli kjent med hverandre. I dag ville Ai og jeg gå dypere inn i vår relasjon. Jeg navngir alltid sexleketøyet mitt, og denne fikk det japanske kvinnenavnet Ai. Jeg valgte å anskaffe meg Ai av to årsaker: Jeg setter pris på høy kvalitet, og i følge beskrivelsen får store peniser også plass i den. La oss se om det stemmer... Ai's manual er enkel å forstå, og motorens kontrollknapper er tydelige og enkle å bruke selv når man er opphisset. Den kobles til stikkontakten, noe som kjennes som en holdbar og pålitelig løsning. Utseendet er litt klumpete, men om det betyr at holdbarheten er god så er det helt ok. Silikonet på innsiden er behagelig og elastisk. Munnen ser litt liten ut, men den tøyer seg fint og kan håndtere min penis som er nesten 15 cm i omkreds. Inne i maskinen er det en ring som beveger seg opp og ned inne i enheten. Den er litt mindre i diameter enn åpningen i lokket, så mitt utstyr kunne bare akkurat passere igjennom den. Innsiden er dog 20 cm dyp, noe som innebar at jeg kan støte hele veien inn. Det er virkelig et drømmescenario og knapt noe man pleier å kunne oppleve med motoriserte onaniprodukter. Jeg eksperimenterte med alle sugeprogrammene, og akkurat som beskrivelsen lover kan variasjonene kjennes over hele penisen. Vi holdt på en halvtime, og jeg trengte kun tilføre glidemiddel en enkelt gang underveis, så ingenting å klage på der. Motoren har en litt skapete lyd, men den ligger på et ok lydvolum. Jeg fikk meg derimot en skrikeorgasme! Etterpå var det bare å tømme slattene ut i avløpet, vaske den med varmt vann, tørke den (jeg anbefaler å bruke en luftmadrasspumpe) og behandle den med potetmel. Det pleier jeg å gjøre med Fleshlightene mine, for at de skal beholde en god kvalitet, og det fungerte fint med denne også. Når man bruker den er det viktig å huske på at motoren sitter i bunnen, og at det derfor sitter en luftventil her nede. Jeg må jo sørge for at Ai får puste, så dette luftinntaket. ikke blokkeres av f.eks. stoff. Ai er perfekt for en mann som meg med lang penis. Har du en penis som er kortere eller tynnere enn gjennomsnittet, kan det hende du blir litt skuffet. Om Ai viser seg å være holdbar, er hun definitivt pengene verdt. 
  5 4 1

  Du anmelder: Autoblow A.I. Blowjob Maskin

  Hvordan bedømmer du produktet? *

  Du vil kanskje også like: