Autoblow A.I. Blowjob Maskin

Klikk på bildene for å forstørre

Autoblow A.I. Blowjob Maskin

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 2 095,00

  Beskrivelse

  Onaniproduktet til mannen som ønsker seg mer enn bare en blowjob.

  Autoblow A.I. er en blowjobmaskin utviklet ved hjelp av teknologien bak kunstig intelligens. Dermed får du 10 nye oralsexteknikker, hvorav den ene er forskjellig fra gang til gang, slik at du får en ny opplevelse hver gang.

  Maskinen har en myk silikonhylse som bidrar til en realistisk følelse når den stimulerer penisen din på hele 250 ulike punkter.

  Utviklerne som står bak vindundermaskinen har sett over hunder timer porno for å kunne gjenskape alle tenkelige blowjob-teknikker, så du får den beste mulige opplevelsen med maskinen.

  Det eneste du behøver å gjøre er å koble din Autoblow til stikkontakten og deretter nyte din velfortjente blowjob. Maskinen stopper ikke før du er tilfredsstilt og den er klar til andre runde så snart du er.

  Autoblow A.I passer til de fleste penisstørrelser. 

  Detaljer

  MATERIALE: ABS-plast og silikon.
  FULL LENGDE: 24 cm.
  INDRE DYBDE: 20 cm.
  INDRE DIAMETER: 1 cm (tøyelig)
  PROGRAMMER: 10, hvorav ett stimulerer forskjellig fra gang til gang.
  HASTIGHETER: 10 ulike.
  STRØM: Kobles til stikkontakt.
  VEKT: 1490 gr.
  BRUKSANVISNING: Engelsk, dansk, svensk, tysk m.fl.
  OBS: Passer til en penis med en diameter på max. 5,2 cm.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Fungerende produkt, men mangler kremen på kaka. I og seg selv så er produktet helt flott. Motoren varmer opp produktet under bruk, så slipper å ha den følelsen jeg har hatt med Fleshlights hvor det er som å tørrjokke en kald fisk. Det er en masse funskjoner og funskjonene...Fungerer.
  Rart å måtte si det som et positiv men vi er nå i en verden hvor alt selges og resultat spiller lite rolle til tider. Av de ti funksjonene, har jeg funnet at det kun er et par som gjør jobben godt nokk, så mange av funksjonene er da irrelevante for meg, selv om forandring fryder. 'Edging' programmene er rett og slett bortkastet. Jeg har brukt produktet i lengre perioder i strekk, uten å ha klart å få avsluttet jobben med bare produktet.
  Det var ikke før jeg tok takk i litt hofte arbeid at det ble ferdig, men du deilige jesus hvor godt det var da. Nå er jeg kanskje litt på den spesielle siden som sliter til tider med å få jobben gjort, men kan kjøre på i timesvis, så ville nå kanskje prøvd å anbefale en ring for å holde blodet fanget i legemet hvis du er i min posisjon. Nå betalte jeg fullpris for produktet, og jeg sliter fortsatt med å bestemme meg om det var verdt det. Ja, det er objektivt bedre enn en fleshlight og hendene, men er det et produkt du bare kan tre på staken og nyte? Nei, det er det ikke.

  5 4 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Autoblower A.I. er ganske godt for sitt bruk, MEN... Autoblower A.I. er nok dessverre ikke som å få en ekte blowjob, MEN det er ganske mye bedre enn en fleshlight, og det har en ganske fin følelse, men det blir vanskelig å bare "komme" fra maskinen uten å gjøre noe selv.

  Mens maskinen går og du bruker den som fleshlight er det en veldig bra opplevelse, dette ga meg en av de sterkeste orgasmene fra leketøy i mitt liv.

  Nå kjøpte jeg den uheldigvis for fullpris, og dagen etter ble den redusert til 1695, så garantert verdt en kjøp med tanke på at dette slår høyre hånda flere hundre ganger.
  5 4 1

  Du anmelder: Autoblow A.I. Blowjob Maskin

  Hvordan bedømmer du produktet? *

  Du vil kanskje også like: