Autoblow

Autoblow er et av de mest omtalte og populære onaniprodukter til menn. Produksjonen av de første Autoblow-enhetene var folkefinansiert (crowdfunding), hvor kommende brukere ble invitert til å delta i prosessen med å bestemme form og funksjon. Målet var å skape det ultimate onaniproduktet til menn ved å lage en maskin som kunne gjenskape følelsen av å motta en blowjob.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Autoblow (7)
Vis alle 7 produkter

Autoblow - Den ultimate blowjobmaskinen

Autoblow er skapt av menn til menn

Hvem elsker vel ikke å få en god blowjob? Å nyte uten å yte og få lettet trykket på samme tid - det er utvilsomt noe av det beste vi mennesket kjenner. I hvert fall hvis man spør amerikaneren Brian Sloan. Brian er mannen bak den revolusjonerende blowjobmaskinen Autoblow 2. Han hadde en svært god idé, men han mangler pengene til å realisere den. Derfor valgte han, som så mange andre, å sette prosjektet til livs via folkefinansiering ("crowdfunding"). Og med en maskin som Autblow, som kunne gi menn ubegrenset adgang til noe av det de ønsket mest, så ble prosjektet (selvfølgelig) en kjempesuksess.

Autblow 2 ble ikke bare folkefinansiert av menn, men også formet av dem (i metaforisk forstand, selvfølgelig). For under prosessen med å finansiere Autoblow tikket det inn flere forslag fra de mange investorene. Blowjobmaskinen ble derfor løpende justert og finpusset, så da den endelig kom på markedet sommeren 2014, var den allered et av de mest onaniproduktene til menn på markedet. Autoblow hadde et mål om å innsamle 50 000 amerikanske dollar gjennom folkefinansiering, men etterspørselen etter produktet var større enn Brian og hans lagkamerater hadde drømt om, og de endte med å innsamle 622 % mer enn opprinnelig antatt, altså hele 315 000 amerikanske dollar. Siden 2014 har etterspørselen ikke falt, og Autoblow er den dag i dag fortsatt et av de mest populære onaniproduktene til menn tilgjengelig på markedet.

Men hva er egentlig Autblow?

Hvis du ennå ikke har stiftet bekjentskap med Autoblow, så undrer du deg kanskje over hvorfor så mange mennesker var villige til å kaste sine penger etter en tilsynelatende ganske enkel maskin. Svaret henger naturligvis sammen med det faktum at Autoblow er alt annet enn en enkel maskin. Blowjobmaskinen er kanskje enkel å bruke, men teknologien bak produktet har vært under utvikling i seks år. Helt grunnleggende, så har Autoblow en innvending gummisleeve og invendige perlerekker som stryker opp og ned langs skaftet for å simulere følelsen av en ekte blowjob.

I 2015 introduserte Brian Sloan Autoblow 2+. Den nye og oppgraderte modellen fikk en sterkere motor, en ekstra perlerekke, i tillegg til at den var 33 % strammere enn originalen. Med den nye modellen av stimuleringen og den autentiske følelsen av en ekte blowjob blitt enda bedre. Hvis du ennå ikke har prøvd den, er det bare å komme i gang. For med Autoblow får du ikke alene ekstra pirrende onaniopplevelse, for du får også akkurat så mange blowjobber du ønsker - hvor og når du vil. Og hvilken mann vil vel si nei til det?

Autblow 2 - Vink farvel til ømme kjever

Autoblow er perfekt for deg som er singel, for du vet... ubegrensede blowjobs. Men Autoblow er også et godt valg for deg som reiser mye. Blowjobmaskinen har et smart lokk, slik at den raskt og enkelt kan pakkes ned i ryggsekken og tas med på helgeturen eller forretningsreisen. Sitter du og føler deg utenfor, på tross av at du har en partner? Det trenger du ikke. Autoblow er også perfekt for deg som har en kjæreste, en kone eller en mann, som av og til kan ha godt av en pause. Autoblow får nemlig aldri "øm kjeve" eller bruk for en pause; den fortsetter nøyaktig så lenge du ønsker. Spørsmålet er bare hvor lenge du kan holde før du eksploderer frem i ren ekstase?

Hvis du tidligere har prøvd et onaniprodukt, vet du godt at det ikke er alle produkter som passer for alle størrelser. Heldgivis gjør det seg ikke gjeldende for Autoblow. Den innvendige sleeven fåes i tre forskjellige størrelser, og takket være det kan du, uansett hvor hva lengden eller tykkelsen av din penis måtte være, nyte fantastisk stimuli fra rot til tupp. Og det er det ikke mange andre produkter som kan skryte av!

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no