Chakrubs The Heart Curve Rosen Quartz Dildo
Chakrubs The Heart Curve Rosen Quartz Dildo
kr 2 195,00
Chakrubs The Heart Curve Rosen Quartz Dildo  1
Chakrubs The Heart Curve Rosen Quartz Dildo  2

Chakrubs The Heart Curve Rosen Quartz Dildo

5.0 (1)
Tilbake på lager den 11.04.2023 - Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.
kr 2 195,00
Oversikt
Beskrivelse

La Kjærlighetens krystall være med på å gi deg en helt spesiell intim G-punktsopplevelse med Chakrubs The Heart Curve Rosen Quartz Dildo.

Rosen Quartz er kjent som hjertens og den standhaftige kjærlighetens sten. Den har en iboende rolig, feminin energi, og hjelper deg til å komme i bedre kontakt med ditt hjertechajra og din egen seksuelle kraft.

Stenen brukes i krystallterapi og healing til å fremme nettopp disse aspektene. Denne tradisjonen har Chakrubs utviklet til å omfatte en serie dildoer i den vakre lyserøde stenen. Dildoer som tillater deg både fysiske og åndelige opplevelser.

Chakrubs The Heart Curve Rosen Quartz Dildo har et spesielt buet design, slik at den treffer G-punktet ditt og gir effektiv stimulering der hvor det er best. Med perfekt tyngde slik at den ligger godt i hånden og føles behagelig glatt og kjølig mot huden din.

Naturmaterialet vil raskt tilpasse seg kroppstemperaturen din, og i likhet med en dildo i glass eller stål kan du varme den opp eller kjøle den ned ved å legge den i vann.

Du kan også la solen varme opp din Chakrub The Heart Curve Rosen Quartz Dildo, og merke hvordan energien fra solen forplanter seg i dildoen og i kroppen din når du tilfredsstiller deg selv med den.

Detaljer

MATERIALE: Rosen Quartz Krystal/sten.
FTALATFRI: Ja.
LENGDE: 17,8 cm.
DIAMETER: 3,5 cm (bredeste sted).
VEGT: 270 gr.
VANNTETT: Ja.
MEDFØLGER: Flott oppbevaringspose i stoff med lærsnor.
MERK: Da hver Chacrub Dildo er håndllaget i naturmaterialer vil hvert produkt være unikt, og utseende og farger kan derfor variere litt fra det avbildede.

VARENUMMER: 16685.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Det beste pengene kan kjøpe

Veldig bra! Alt en kvinne trenger. Anbefales!!

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no