Doc Johnson Briana UltraSkyn Pocket Pussy and Ass
Doc Johnson Briana UltraSkyn Pocket Pussy and Ass
kr 349,00
Doc Johnson Briana UltraSkyn Pocket Pussy and Ass  1
Doc Johnson Briana UltraSkyn Pocket Pussy and Ass  1
Doc Johnson Briana UltraSkyn Pocket Pussy and Ass  2
Doc Johnson Briana UltraSkyn Pocket Pussy and Ass  3
Doc Johnson Briana UltraSkyn Pocket Pussy and Ass  4
Doc Johnson Briana UltraSkyn Pocket Pussy and Ass  5

Doc Johnson Briana UltraSkyn Pocket Pussy and Ass

4.1 (7)
Tilbake på lager den 28.06.2023 - Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.
kr 349,00
Oversikt
Beskrivelse

Drømmer du om en frekk tur med pornostjernen Briana? Nå kan drømmen din oppfylles i form av denne populære Pocket Pussy and Ass fra Doc Johnson.

Onaniproduktet er støpt etter Brianas mest intime folder og både ligner og kjennes ut som den ekte varen takket være det lekre UltraSkyn-materialet.

Eksperimenter med forskjellige stillinger og nyt å ta henne vekselvis i den innbydende vagina- og anusåpningen.

Når du er ferdig med å bruke Briana Pocket Pusst and Ass skylder du den enkelt med varmt vann, da den er hul hele veien gjennom.

Med Briana Pocket Pussy and Ass får du et håndlaget, amerikansk kvalitetsprodukt. Den er 14 cm dyp og elastisk nok til å passe de fleste menn.

Detaljer

MATERIALE: TPE.
FTALATFRI: Ja.
ANTIBAKTERIELL: Ja (Sil-A-Gel formula).
ÅPNINGER: 2 (vagina og anus).
MÅL: 14 x 10 x 6 cm.
INNVENDIG LENGDE: Ca. 14 cm og strekkbar.
DIAMETER: 0,5 cm, men åpningene er fleksibel og kan strekkes.
GLIDEMIDDEL: Vannbasert.

VARENUMMER: 17102.
Anmeldelser
4.1
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (7)
Fantastisk

Digger den. Er per dags dato den beste masturbatoren jeg har prøvd. God, trang og ikke for aggressiv med stimuli i kanalene.

-
5 5 1
Flott og nydelig

Synes dette produktet absolutt var verdt å kjøpe, veldig fint med to hull, og at det var lett å rengjøre. Den har et godt grep og er lett å håndtere.

-
5 5 1
Flott og nydelig

Synes dette produktet absolutt var verdt å kjøpe, veldig fint med to hull, og at det var lett å rengjøre. Den har et godt grep og er lett å håndtere.

-
5 5 1
Bra som første kunstige vagina.

Jeg kjøpte denne, og den er ok...

-
5 4 1
Snubler over målstreken

Hvis du allerede har en uvanlig skjede og anus. Så les videre her. Oxana og briana har tre ting til felles. Prisen, det vakre håndverket, og at begge hullene føres inn samme kanal. Men det slutter også likhetene. Briana er mindre enn halvparten så stor som oxana og dette gjør dessverre det nederste hullet helt ubrukelig, da det er sålite vekt at man bare dytter rundt med den. Det øverste hullet er ganske lite å trenge gjennom, men når penis først er inne, er det akkurat som om det skulle ha vært littmer strukturert på innsiden og ikke bare glatt som oksana. Men lykken er kortvarig, for selv en vanlig fyr som meg trenger gjennom og ut på baksiden og det ødelegger enstor del av opplevelsen. Så min konklusjon er at hvis den bare hadde vært halvparten så stor, så hadde det nok vært et veldig bra produkt. Les mer

-
5 4 1
For stram

Jeg er ikke enormt velutstyrt. Helt middels størrelse. Men man skal jo bryte og streve noe enormt for å få seg inn her.Det mest stimulerende er nettopp den stramme inngangen, er ellers ikke mye spennende inni. Dette gjør at du må penetrere inngangen for at det skal være godt, men da risikerer du å gli ut og stresse med å komme innigjen. Og Gud forby om du blir en smule slapp under det hele. Da må du tvinge deg til tidenes stivas igjen. Både vagina og anal leder til samme kanal, så føler meg littsnytt. Har kjent mykere "hud" også, og generelt en enormt bedre opplevelse med et produkt i samme prisklasse. Jaja. Nå setter jeg mer pris på den andre jeg har,og de to andre jeg har hatt tidligere var kanskje ikke så verst... Les mer

-
5 2 1
Bra produkt!

Det var helt fint for prisen. Det er kjempe stimulerende. Og jeg likte det veldig

-
5 4 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no