TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Doc Johnson

Doc Johnson har siden 1976 produsert innovative sexleketøy av ypperste kvalitet til både kvinner, menn og par. Sortimentet byr på noe for enhver smak og du kan derfor finne noe som tilfredsstiller nettopp dine behov her på siden.

Doc Johnson - amerikansk kvalitetsleketøy siden 1976

Hvem er Doc Johnson?

De fleste av oss har en eller annen gang tidligere støtt på navnet Doc Johnson, men hvor mange har egentlig møtt mannen bak myten? Det har ingen. For Doc Johnson er nemlig ikke en mann av kjøtt og blod, men derimot navnet på firmaet som Ron Braverman startet i 1976. Hans målsetning var å skape det beste sexleketøyet på markedet. Den første store suksessen kom i 1980, da Doc Johnson lanserte verdens første masturbator formet etter en pornostjernes intime deler. Siden den gang har produsenten lansert et stort antall onanihylser, men har også utvidet sortimentet med både sexleketøy til kvinner og par. Det finnes altså knapt et produkt som ikke de produserer.

Det er over 40 år siden Ron Braverman la de første byggestenene for det som skulle bli suksessen Doc Johnson, og han kan definitivt være stolt over det han har oppnådd. Det amerikanske firmaet hadde i 2014 over 2500 produkter i deres sortiment og er den dag i dag en av verdens aller største sexleketøysprodusenter. Doc Johnson har siden den spede begynnelsen på 1970-tallet arbeidet uopphørlig med å utvikle og utvide deres produktutvalg. Det har blant annet resultert i en rekke underserier som er minst like kjente som den orignale serien.

Made in USA

Doc Johnson styres i dag av Ron og hans to barn. Det familieeide firmaet setter en ære i å produsere sexleketøy av høy kvalitet i USA. Mye av dagens sexleketøysproduksnjon, som så mye annet, er flyttet til Kina og andre asiatiske land, men det nekter Doc Johnson å gjøre. Ron og hans barn vil nemlig støtte lokalsamfunnet såvel som den amerikanske økonomien, og det er nettopp derfor produksjonen har forblitt - og vil forbli - på amerikansk jord. Det er derfor også med en god dose stolthet at de sender alle deres produkter avgårde med stempelet "Made in USA".

Doc Johnson har ikke kun en stor fabrikk i USA hvor de samler, maler og støper alle deres produkter, men de har også et inernt laboratorium hvor de eksperimenter med materialer for å kunne lage utvikle produkter med de beste egenskapene. Alt sexleketøy fra Doc Johnson er dessuten PETA-sertifisert, og silikonproduktene er laget av den reneste medisinske silikon som er 100% trygt for kroppen. I tillegg lages alle produktene for hånd av de over 500 ansatte på fabrikken i California. Mennesker har nemlig et øye for detaljer som en maskin aldri vil kunne få, så når du kjøper et sexleketøy fra Doc Johnson kan du være sikker på at det er helt unikt og formet med omhu.

Doc Johnson dildo - og masse andre produkter

Doc Johnson har et bredt utvalg av produkter og har dessuten en egen produktserie med kinky sexleketøy kalt Kink by Doc Johnson. Uansett om du er mann eller kvinne, singel eller i et parforhold, så kan du altså finne et produkt blant merkets sortiment som passer perfekt for deg. Er du på utkikk etter en Magic Wand? Eller har du kanskje lyst på en Doc Johnson dildo med et realistisk utseende? Du finner alt dette og mye mer her på siden.

Fordi Doc Johnson har et såpass stort utvalg av sexleketøy, kan det være vanskelig å vite hva man bør kjøpe. Hvis du er på utkikk etter en gave til din kjæreste, kone eller mann, kan det være enda vanskeligere - men ikke fortvil. Våre kunderådgivere har en bred viten om alt fra en Doc Johnson dildo til en buttplug og pocket pussy og du er alltid velkommen til å skrive eller ringe til oss. Vi svarer på både store og små spørsmål og kan hjelpe deg med å finne frem til nettopp det produktet som tilfredsstiller dine eller deres behov.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful