Doc Johnson

Doc Johnson har siden 1976 produsert innovative sexleketøy av svært høy kvalitet. Produktutvalget til Doc Johnson inneholder alt du trenger for å bli seksuelt tilfredsstilt - alene eller med en partner.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
American Bombshell (5)
Belladonnas (3)
Crystal Jellies (6)
Doc Johnson (26)
Ivibe Select (2)
Japanese Style Bondage (1)
Kink by Doc Johnson (13)
Main Sqweeze (2)
Mixed (1)
Mood (2)
Optimale (4)
Signature Cocks (5)
Signature Strokers (5)
The D (8)
The Realistic Cock (5)
Titanmen (7)
Truskyn (2)
Vac-U-Lock (16)
Vis alle
Vis alle 115 produkter
Du har sett 42 av 115 produkter
Vis flere

Doc Johnson - Amerikansk sexleketøy siden 1976

Hvem er Doc Johnson?

De fleste av oss har en eller annen gang tidligere støtt på navnet Doc Johnson, men hvor mange har egentlig møtt mannen bak myten? Det har ingen. For Doc Johnson er nemlig ikke en mann av kjøtt og blod, men derimot navnet på firmaet som Ron Braverman startet i 1976. Hans målsetning var å skape det overhodet beste sexleketøyet på markedet. Den første store suksessen kom i 1980, da Doc Johnson lanserte verdens første masturbator som var formet nøyaktig som en pronostjernes intime deler. Gjennom de følgende årene lanserte produsenten flere masturbatorer som var formet bl.a. etter Jenna Jameson og andre pornostjerner. Men Doc Johnson er mye mer enn "bare" masturbatorer. Det finnes nemlig ikke et type sexleketøy som Doc Johnson ikke produserer.

Det er over 40 år siden Ron Braverman la de første byggestenene for det som skulle bli suksessen Doc Johnson, og han kan definitivt være stolt over det han har oppnådd. Det amerikanske firmaet hadde i 2014 over 2500 produkter i deres sortiment og er den dag i dag en av verdens aller største produsenter av sexleketøy. Doc Johnson har siden den spede begynnelsen på 1970-tallet uopphørlig arbeidet med å utvikle og utvide deres utvalg av produkter. I dag har den vellykkede amerikanske produsenten en lang rekke underserier som er minst like kjente som deres "storebror".

Doc Johnson - Made in USA

Doc Johnson styres i dag av Ron og hans to barn. Det familieeide firmaet setter en ære i å skape sexleketøy av høy kvalitet og som er produsert i USA. Produksjonen av sexleketøy generelt, liksom så mye annet, er flyttet til Kina og andre asiatiske land, men det nekter Doc Johnson. Ron og hans barn vil nemlig støtte lokalsamfunnet såvel som den amerikanske økonomien, og det er nettopp derfor produksjonen har forblitt - og forblir - på amerikansk jord. Det er derfor også med en god dose stolthet at Doc Johnson sender alle deres produkter avgårde med stempelet "Made in USA".

Doc Johnson har ikke kun en stor fabrikk i USA, hvor de samler, maler og støper alle deres produkter; de har også et inernt laboratorium hvor de forsker på materialer og forskjellige kjemiske formler. Alt sammen med den faste målsetningen om å gi kundene best mulig sexleketøy. Alt sexleketøy fra Doc Johnson er PETA-sertifisert, og silikonproduktene er utformet av den reneste medisinske silikon, som selvfølgelig er 100 % trygg for kroppen. Fabrikken i California har over 500 ansatte som lager produktene for hånd. Mennesker har et øye for detaljer som en maskin aldri vil kunne få, så når du kjøpet et stykke sexleketøy fra Doc Johnson, er du sikker på å få et produkt hvor noen har lagt et omhyggelig øye til detaljene gjennom hele produksjonsprosessen.

Doc Johnson er for alle

Doc Johnson har et bredt utvalg av produkter, både i hovedserien og i de forskjellige underseriene. Uansett om du er mann eller kvinne, singel eller i et parforhold, så kan du finne et Doc Johnson-produkt som passer perfekt til deg. Vil du ha en Magic Wand? Har du lyst på en dildo med et realistisk utseende? Doc Johnson har utallige å velge mellom. Du må simpelthen finne ut hvilken størrelse du ønsker. Foretrekker du derimot en buttplugg eller kanskje en penisring? Det kan du også få; prøv f.eks. bestselgeren Doc Doc Johnson Classic Smooth Butt Plug Large. Her på Sinful.no tviler vi faktisk på om det finnes en type sexleketøy som ikke inngår i Doc Johnsons sortiment.

Fordi Doc Johnson nettopp har så stort utvalg av forskjellig sexleketøy, kan det være vanskelig å finne ut av hva man skal kjøpe. Hvis du er på utkikk etter en gave til din kjæreste, kone eller mann, kan det være enda vanskeligere. Heldigvis for deg har vår kundeservice en bred viten om alle produktene fra Doc Johnson. Du er alltid velkommen til å skrive eller ringe til oss, fordi vi sitter klare til å råde og veilede deg, slik at du kan finne frem til nettopp det sexleketøyet som tilfredsstiller dine behov.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no