Fri frakt over 800 krFordeler ved å handle hos Sinful.no

ElectraStim ElectraPaddle

Klikk på bildene for å forstørre

 • ElectraStim ElectraPaddle
 • ElectraStim ElectraPaddle
 • ElectraStim ElectraPaddle
 • ElectraStim ElectraPaddle

ElectraStim ElectraPaddle

Bli den første som anmelder dette produktet

  Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger Scroll ned for å se lignende produkter.

  Beskrivelse

  ElectraStim ElektraPaddle er en lekker elektro-sex paddle, som er perfekt til dere som ønsker å eksperimentere med ekstra pirrende spanking. Denne paddelen kombinerer sensuelle slag og elektro stimulering, som gir dere muligheten til å pirre kroppen på en helt unik måte.

  ElectraPaddle er laget i svart skinn og har to forskjellige sider, slik at dere kan variere stimuleringen. Den ene siden er med glatt skinn og den andre siden har 3 metallpaneler, som gir ekstra elektro stimulering.

  Denne paddlen kan både brukes til sensuelle smekk og harde slag, så den er derfor velegnet til deg som er erfaren, eller deg som prøver spanking for første gang. Hvis elektro stimuleringen skal gi ekstra støt, kan det være en god idé å stryke paddlen over huden mellom slagene.

  Merk: For å gi elektro stimulering skal ElectraStim ElektraPaddle kobles til et elektro-sex apparat, som selges separat. Paddlen passer til elektro apparater fra ElectraStim, Mystim og Rimba, som alle sammen finnes her i Sinful.no shoppen. 

  Hvis du allerede har et elektro apparat, fra en annen produsent, skal man bruke et 2 mm han-stikk, for å koble til paddlen. Hvis du er i tvil, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

  Details

  MATERIALE: Lær og krombelagt stål.
  LENGDE: 34 cm, hvorav håndtaket utgjør 10 cm.
  BREDDE: Opp til 7,8 cm.
  TYKKELSE: 0,5 cm.
  STIKK: 2 mm hunnplugg.
  PASSER TIL: Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat, Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat, ElectraStim ElectraPads Settet og Rimba Digital Elektro Sex Box.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Du anmelder: ElectraStim ElectraPaddle

  Hvordan bedømmer du produktet? *