Fantasy Lystkuler

Klikk på bildene for å forstørre

  • Fantasy Lystkugler
  • Fantasy Lystkugler
  • Fantasy Lystkugler
  • Fantasy Lystkugler
  • Fantasy Lystkugler

Fantasy Lystkuler

Bli den første som anmelder dette produktet

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 129,00

Beskrivelse

Vaginalkuler for kvinner som har lyst til å trene eller gjenopptrene bekkenbunnen og samtidig ønsker større sexlyst og generelt større følsomhet i skjeden.

Du kan med fordel påføre kulene litt vannbasert glidekrem før du fører dem opp.

På selve lystkulene er det en myk, fleksibel og svært holdbar snor, du drar forsiktig i når kulene skal tas ut. En enkel, behagelig og sikker løsning.

Slik fungerer vaginalkuler: 

Før lystkulene dine opp i skjeden og klem deretter fast om dem, slik som når du lager vanlige knipeøvelser. Start eventuelt med å gjøre øvelsene liggende til du har vennet deg til vaginalkulene.

Liggende: Knip i opp til 5 minutter og hold pause etterpå. Det er viktig at du gjør det korrekt. Når du skal gjøre en knipeøvelse med kulene oppe, skal du gjøre en knipende bevegelse som starter bak ved anus. Flytt deretter den knipende bevegelsen fram mot skjedemusklene og prøv til slutt å dra navlen inn mot ryggen.

Gående/stående: Når du har blitt sterk nok til å gå rundt med bekkenbunnskulene kommer du til å gjør knipeøvelsene uten å tenke over det. Kulene setter nemlig krav til musklene dine om å stramme opp for å klare å holde dem oppe. Kulene minner deg ikke bare om å stramme musklene, men du må også jobbe for å holde dem oppe. Du hører ikke kulene når du går rundt med dem.

Detaljer

MATERIALE: Naturlig gummi.
DIAMETER: 3,4 cm.
VEKT: 62 g.
FTALAT-FRI: Ja.
VANNTETT: Ja.
MANUAL: Engelsk.

Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

Du anmelder: Fantasy Lystkuler

Hvordan bedømmer du produktet? *