Fun Factory Bouncer Shakedildo

Klikk på bildene for å forstørre

Fun Factory Bouncer Shakedildo

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 799,00

  Beskrivelse

  Fun Factory Bouncer Shakedildo har en frekk hemmelighet under det deilige silikone. Den har 3 innebygde kuler som roterer og dildoen er verdens første "shakedildo".

  Teknologien stammer fra de meget populære og stimulerende vaginakulene. Når du beveger dildoen vil kulene inne i dildoen også bevege seg. Dette betyr at du får ekstra stimulering på en helt ny måte.

  Den har ingen motor eller vibrator, men kulene reagerer på den minste bevegelse.

  Bouncer har en fot i bunnen, som gjør at den kan brukes sammen med en strap-on sele og er perfekt til analsex, hvis dere allerede har erfaring med analstimulering.

  Dildoen er totalt 18 cm lang og er produsert i Tyskland i høykvalitets silikon.

  Vi anbefaler at du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. Dette vil gi deg en enda bedre opplevelse med dildoen, da den vil bli ekstra glatt og deilig.

  Nå er det opp til deg å gjøre om Fun Factory selv sier: "Take it and Shake it".

  Detaljer

  MATERIALE: Medisinsk godkjent silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  STØRRELSE: 18 cm x 4 cm.
  SELE-VENNLIG: Ja.
  VANNTETT: Ja.
  MANUAL: Tysk, engelsk.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Intens, unik og flott, men ikke nødvendigvis for alle. Bouncer, som du kan se, er en dildo litt utenom det vanlige. Enkel å bruke, interessant form, laget i kvalitetsmaterialer, men et unikt design med unike egenskaper. Den har rett og slett ting ved seg som de fleste andre dildoer simpelthen ikke har.

  Hvis du liker å bruke en dildo intenst, raskt og hardt, vil nok denne passe deg. Om du derimot liker å ta det rolig, blir nok denne litt kjedelig, selv om den teksturerte overflaten (kanskje litt FOR teksturert spør du den ene parten av aforholdet) og "klumpene" kan gjøre dette til en mer interessant dildo enn de fleste andre. Det er ingen grunn til å bli opprørt over hva kroppen din liker - alle er forskjellig, og det er helt greit. Vi tror noen vi elske denne dildoen, mens andre synes den blir litt for mye. Både i størrelse, tekstur, og "krevd arbeidsmengde".

  Det som hovedsakelig hindrer oss (vi er et par) i å rope "kjøp en Bouncer folkens!" er prisen. 800 kr er ikke nødvendigvis mye for et leketøy av høy kvalitet, og Sinful er ikke noe dyrere enn andre steder, men de fleste andre produkter i denne prisklassen er litt mer avanserte, gjerne elektriske, vibrerende etc. Bouncer har en slags vibrasjon eller rullende effekt i seg, men forskjellen er at den er hånddrevet. Jeg skal ikke påstå at jeg vet hvor dyrt det er å putte tre tyngre baller inn i en silikondildo, men jeg skal gjette på at det er billigere enn elektronikk og en motor. Så prisen er kanskje stiv, og den vil nok holde seg der frem til andre selskaper kanskje kopierer ideen.

  Men hvis du fortsatt synes dette ser ut som en passende dildo, kan vi absolutt anbefale den. Bouncer er nok ikke et bra førstevalg om det er din første dildo, den er for stor og dyr til det, men vi vil selv anbefale den som et godt valg om du er interessert i å prøve noe litt utenom den glatte, kjedelige vanlige dildoen.
  5 4 1

  Du anmelder: Fun Factory Bouncer Shakedildo

  Hvordan bedømmer du produktet? *