TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Fun Factory

Fun Factory er en av de største produsentene av sexleketøy i Europa. De er kjent for å levere sexleketøy av høy kvalitet, og i tillegg er designet alltid stilig og ofte lekent og fargerikt. Alle Fun Factorys produkter er fremstilt av kvalitetsmaterialer som medisinsk silikon, og er helt trygge å bruke.

Fun Factory - Tre inn i et univers av former og farger

Fun Factory - tysk kvalitet på sitt beste

Sexleketøy er mange ting: Frekt, pirrende, nytelsesrikt, pent... Listen er lang, men mest av alt er sexleketøy gøy. Sexleketøy bidrar til et mer underholdende, pirrende og stimulerende sexliv. Fun Factory produserer noen av de mest geniale og velutformede produktene på sexleketøymarkedet. Den tyske produsenten mener nemlig at unike former og farger gir en mer stimulerende og pirrende opplevelse enn grå og uinspirerte stykker sexleketøy. Og når man ser nærmere på deres spennende utvalg av kvalitetsprodukter, kan vi ikke gjøre annet enn å gi dem rett.

Eventyret begynte i 1996 i Bremen. Dirk Bauer og Michael Pahl hadde lenge ergret seg over at så mye sexleketøy på markedet bar preg av dårlig kvalitet og kjedelig design. De ønsket å endre markedet og skape sexleketøy hvor estetikk og funksjonalitet møttes i en høyere enhet. Dessuten ønsket de å flytte produksjonen fra Asia til Tyskland for å sikre høyest mulig kvalitet. Planen ble realisert, og i 1996 stiftet de to kameratene Fun Factory. Målsetningen deres var enkel: Å produsere sexleketøy av høyest mulig kvalitet ved å bruke kvalitetsmaterialer og skape inspirerende uttrykk i flotte farger.

Noe for enhver smak

Fun Factory har en enorm fanskare, og det er ikke uten grunn. Deres innovative produkter har vunnet flere priser og tester, både for deres forfriskende uttrykk og deres ergonomiske og nyskapende utforming. Blant det store utvalget finner du noe for enhver smak og ethvert behov. Uansett om du er mann eller kvinne, singel eller i et parforhold, så vil det være noe som kan tilfredsstille akkurat slik du ønsker. Vil du eksperimentere med analstimulering? Så kan du blant utvalget av anale leketøy finne Bootie Analplugg, som er en analplugg utformet av den reneste medisinske silikon i tillegg til at den har vunnet flere tester.

Sexleketøy finnes i alle former, farger og størrelser, særlig i Fun Factorys produktutvalg. Du kan finne en lang rekke produkter som gir indre stimulering, både med og uten vibrasjoner. Blant sortimentet finner du penisringer til menn og bekkenbunnskuler til kvinner. Deres Smartballs Teneo Duo er noen av vår nettbutikks bestselgende bekkenbunnskuler. Og det er det god grunn til, for bekkenbunnskuler fra denne produsenten har et ergonomisk korrekt design som trenger din bekkenbunn på den helt riktige måten, slik at du blir sterkere i underlivet og øker følsomheten under sex. Vil du vite mer om vaginakuler og trening av bekkenbunnen, kan du lese mye mer på vårt blogginnlegg Den ultimate guide til bekkenet.

Få et smil med på kjøpet

I motsetning til andre merker tar Fun Factory ikke seg selv for seriøst. Og hvorfor skulle de det? De fleste av oss har både fnist og ledd høylytt når samtalen faller på sex og sexleketøy. Og hvorfor ikke bygge videre på denne positive energien for å skape noen produkter som både er morsomme og effektive, som ikke bare setter latteren i gang, men får deg til å smile fra topp til tå? For det er nettopp hva disse produktene gjør: De pirrer og stimulerer deg, slik at orgasmen din når nye høyder og et smil fester seg på ansiktet ditt.

Fun Factory er dog mer enn "bare" morsomme former og farger. Alle produktene er laget av kvalitetsmaterialer og den beste medisinske silikon, slik at du trygt kan bruke sexleketøyene innvending og utvendig. På Sinful.no er vi stolte av å ha disse produktene i vårt sortiment. Vi mener nemlig at kvalitet og nytelse henger tett sammen. Jo høyere kvaliteten er, dess større blir nytelsen. Og med Fun Factorys produkter får du ikke bare nytelse av å se og røre produkter, men også av å bruke dem alle steder på kroppen.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful