Fun Factory Fun Cup Menstruasjonskopp 2 pack A og B
Fun Factory Fun Cup Menstruasjonskopp 2 pack A og B
kr 299,00
Fun Factory Fun Cup Menstruasjonskopp 2 pack A og B  1
Fun Factory Fun Cup Menstruasjonskopp 2 pack A og B  2
Fun Factory Fun Cup Menstruasjonskopp 2 pack A og B  3

Fun Factory Fun Cup Menstruasjonskopp 2 pack A og B

4.5 (4)
kr 299,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Fun Cup er det ergonomiske og designvennlige alternativet til bind og tamponger fra populære Fun Factory. Kommer her i en praktisk pakke med to ulike størrelser; str. A og B. 

Koppen samler opp menstruasjonsblodet og den tømmes og skylles etter behov, dog senest hver 12. time. Du får på den måte frihet til å drive med sport, gå i badstue og til og med nyte erotisk lek, selv om det er den røde tiden om måneden. 

Fun Cup kan benyttes av kvinner i alle aldre, og finnes i to størrelser. Str. A er velegnet til lett blødning, kvinner under 30 eller deg som ikke har født. Str. B er en smule større, og egner seg til kraftige blødninger, kvinner over 30 eller deg som har født vaginalt. 

Den behagelig silikonkoppen er særlig anatomisk utformet, slik at den følger din kropp og gir maksimal sikkerhet. Det følger med en oppbevaringspose, slik at du enkelt og diskré kan ha din Fun Cup med på farten. 

Detaljer

MATERIALE: Medisinsk silikon.
FTALATFRI: Ja.
VEGANSK: Ja.
MÅL: Str. A (rosa): 5,3 cm, 4 cm i diameter, 20 ml. Str. B (blå): 5,8 cm, 4,3 cm i diameter, 30 ml.
KAN BRUKES AV: Kvinner i alle aldre.
BRUKSTID: Tømmes og gjøres rent etter behov (max 12 oppsatt om gangen).
BRUKERMANUAL: Engelsk og tysk.

VARENUMMER: 18733.
Anmeldelser
4.5
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (4)
Kjærlighet!!!

Har aldri brukt menskopp før, så dette var første gang. Jeg har ikke blitt vant til å sette den inn ennå, men det kommer med tiden. Elsket den fra dag én (i går). Det var litt irriterende å hele tiden tenke «hva om den dette ut», men man føler knapt at den er der når man først har satt den inn. Jeg valgte A&B da jeg ikke visstehvilken størrelse jeg trengte, og det er et flott alternativ å ha for alle som er usikre, da det lar deg prøve det ut. Jeg er veldig fornøyd og vil anbefale detteproduktet til alle vennene mine !! Les mer

-
5 5 1
Vanskelig å lære seg å bruke, men veldig bra etterpå.

Det er vanskelig å lære seg å bruke koppen så den sitter stramt, men når du først har tatt den på deg er det en lettelse å slippe å huske og skifte hele tiden!

-
5 4 1
Fantastisk

Når du bare knekker koden for hvordan den føres inn, fungerer Fun-koppen supergodt. (Vær tålmodig, det lønner seg) Bytt om nødvendig mellom de 2 størrelsene etter behov, f.eks natt/dag. Må egentlig si jeg er veldig fornøyd, super bra produkt. Les mer

-
5 4 1
Den rosa! Perfekt !

Har prøvd flere forskjellige merker, dette er dem desidert beste så langt. Den blå var litt stor men den rosa er helt magisk. Plopper lett når den settes inn og er veldig lett å ta ut. Har født og blør en del, men likevel- den rosa Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no