Fun Factory Toy Bag M 25 x 13 cm

Klikk på bildene for å forstørre

Fun Factory Toy Bag M 25 x 13 cm

Bli den første som anmelder dette produktet

  Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger Scroll ned for å se lignende produkter.

  Beskrivelse

  Jo bedre du passer på ditt sexleketøy, jo lengere vil du få glede av det. I stedet for å la det ligge og rulle rundt i en skuff, er det bedre å oppbevare det sikkert i Fun Factory Toy Bag.

  Fun Factory har laget denne pene vesken, hvor du helt diskré kan gjemme sexleketøyet ditt. Du unngår at sexleketøyet får slag og at andre finner det. Det er nok de færreste som kan gjette seg til hva som egentlig gjemmer seg i den lille vesken.

  Vesken er ikke bare ideell i nattbordsskuffen, men er også perfekt å ta med i vesken eller kofferten, når ditt sexleketøy skal med på farten. Ut over å bruke den til oppbevaring av sexleketøy, kan du også bruke den til alt fra kosmetikk og mobiltelefon, til penger og fotokamera.

  Vesken er laget av et flott metallisk skinnende og holdbart materiale. Den kan lett tørkes over med en klut eller vaskes på 30 grader. Den lukkes med en glidelås og har en stropp i enden, slik at du kan henge den opp på en knagg.

  Vesken måler 15 x 15 cm og passer perfekt til for eksempel Teneo Smartballs, Bootie og YOOO.

  OBS: Vær oppmerksom på at vesken også finnes i fire andre størrelser her i Sinful.no shoppen. Finn ditt Fun Factory produkt og se hvilke veskestørrelser vi har relatert til.

  Detaljer

  MATERIALE: Tywek og skinnende metallisk polyethylen.

  MÅL: 15 x 15 cm.

  LUKKES MED: Glidelås.

  VASKES PÅ: 30 grader.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Du anmelder: Fun Factory Toy Bag M 25 x 13 cm

  Hvordan bedømmer du produktet? *

  Du vil kanskje også like: