Kiiroo Couple Interaktiv Vibrator og Masturbator
Kiiroo Couple Interaktiv Vibrator og Masturbator
kr 3 195,00
Kiiroo Couple Interaktiv Dildo og Masturbator
Kiiroo Couple Interaktiv Dildo og Masturbator
Kiiroo Couple Interaktiv Dildo og Masturbator
Kiiroo Couple Interaktiv Dildo og Masturbator

Kiiroo Couple Interaktiv Vibrator og Masturbator

kr 3 195,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse
Hvis du eller din partner reiser mye er Kiiroo Couple Interaktiv Vibrator og Masturbator et ideelt sett for dere, for å holde i gang gnisten mens dere er fra hverandre. Det kan selvfølgelig også benyttes selv om dere er rett ved siden av hverandre. 

Det spennende med dette settet er samspillet mellom de to enhetene Pearl og Onyx. Pearl er en berøringsfølsom vibrator til henne, som registrerer alle bevegelsene hun gjør mens hun benytter den. Disse bevegelsene sendes via et program på pc-en videre til Onyx. Onyx er en masturbator til han, med innebygde sensorer som registrerer Pearls bevegelser. På den måte får begge parter en deilig og intens stimuli, samtidig som man kan føle at man er tett på hverandre.

Ikke nok med at dere kan "føle" hverandre, så kan man også se og høre den andre parten mens man leker med sakene. Gjennom et sikkert nettverk på nettet kan dere forbinde Pearl og Onyx og samtidig se hverandre.

Både Pearl og Onyx kan naturligvis også brukes alene, og begge har manuell styring. Pearl har 5 forskjellige vibrasjonsmuligheter, og kan brukes både direkte på klitoris og som en dildovibrator. Inne i Onyx er det et sleeve i Fleshlight Superskin, som er et mykt og deilig materiale som kjennes svært naturtro. Fremfor å "bare" bevege seg opp og ned, kan sleevet også trekke seg sammen rundt hans penis, så det føles akkurat som innsiden av en vagina. 

Både Pearl og Onyx er vanntette og rengjøres med varmt vann og sexleketøysrens, for å opprettholde en god hygiene. 

Firmaet bak (Kiiroo)vant prisen som "New Pleasure Products Company of the Year" på den årlige Xbiz Awards for dette nyskapende produktet. 

I settet følger det med: 1 stk. Pearl vibrator, 1 stk. Onyx masturbator, USB-kabel, instruksjonsmanual (på engelsk), glidekrem, softwarekort og oppbevaringspose. 
Detaljer
MATERIALE: Plast og Fleshlight Skin. Ftalatfritt og dermatologisk testet. 
FORBINDES VIA: Bluetooth. 
VANNTETT: Ja. 
BRUKERMANUAL: Engelsk. 
MEDFØLGER: 1 stk. Pearl vibrator, 1 stk. Onyx masturbator, USB-kabel, instruksjonsmanual, glidekrem, softwarekort og oppbevaringspose.  VARENUMMER: 14785.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fremdeles sin første anmeldelse til gode. Hjelp andre - gi oss din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no