Laid K.1 Magnetic Balls Vaginakuler
Laid K.1 Magnetic Balls Vaginakuler
kr 429,00
Laid K.1 Magnetic Balls Bækkenbundskugler
Laid K.1 Magnetic Balls Bækkenbundskugler
Laid K.1 Magnetic Balls Bækkenbundskugler
Laid K.1 Magnetic Balls Bækkenbundskugler
Laid K.1 Magnetic Balls Bækkenbundskugler
Laid K.1 Magnetic Balls Bækkenbundskugler

Laid K.1 Magnetic Balls Vaginakuler

kr 429,00

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig lenger
Scroll ned for å se lignende produkter.

Oversikt
Beskrivelse

Laid K.1 Magnetic Balls er et revolusjonerende sett med vaginakuler, som gir en fleksibel og morsom bekkenbunns trening. Med Laid K.1 er det mulig å visualisere øvelsen du skal lage, slik at treningen blir enklere og mere effektiv.

Settet består av 4 kuler, i to forskjellige størrelser. De små svarte kulene er magnetiske og de store solbær fargede kulene er laget av stål. De forskjellige kulenen vi danne forskjellige mønstre, når magnetismen trekker dem mot hverandre. 
Kulene har en ganske liten diameter og en høy vekt, som gjør det ganske vanskelig for kroppen å holde dem oppe. Men fordi kulene lager mønstre, kan kroppen enklere holde dem på plass.

Det kan være en fordel å bruke alle kulene i starten, for at det skal være enklere å holde dem oppe. Etterhvert som du blir sterkere, kan du variere antallet og sammensetningen av kulene, slik at du får en varierende trening. 

Slik bruker du Laid K.1:
Påfør vannbasert glidemiddel på kulene og før dem opp i skjeden, én om gangen. Start med de solbærfargede kulene og deretter de svarte. Spenn musklene sammen rundt kulene i 3 sekunder og slapp deretter av i 3 sekunder. Gjenta øvelsen 10-20 ganger, et par ganger i uken.
Øvelsene kan eventuelt forlenges et par sekunder, etterhvert som bekkenbunnen blir sterkere. Du burde ikke lage øvelser som er lengre enn 20 sekunder og husk alltid å hold pause like lenge som du strammer. 

Øvelsene kan utføres stående, liggende eller sittende. Hvis du ønsker å variere treningen, eller ønsker større utfordringer, kan du prøve å flytte kulene rundt, sette dem på linje eller prøve å skille dem fra hverandre, med bekkenbunns musklene. 

Når du er ferdig med å bruke vaginakulene, skal du slappe av i musklene, mens du sitter på huk eller mens du går rundt. Kulene har nok vekt til at de selv vil bevege seg nedover, når du slapper av. Når de når frem til skjede åpningen, kan du ta én kule ut og resten vil følge med.

 

Detaljer

MATERIALE: Stål, magneter og medisinsk silikon.
FTALAT-FRI: Ja.
STØRRELSE: De store kuler måler 2,3 cm i diameter, mens de små måler 1,9 cm i diameter.
VEKT: De store kuler veier 36 g., de små kuler veier 15 g.
VANNTETT: Ja.
BRUKERMANUAL: Engelsk, Tysk m.fl.

VARENUMMER: 13629.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fremdeles sin første anmeldelse til gode. Hjelp andre - gi oss din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no