LELO Loki Wave Prostatavibrator

Klikk på bildene for å forstørre

LELO Loki Wave Prostatavibrator

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 1 995,00

kr 1 695,00

Tilbudet varer så langt lageret rekker.

  Beskrivelse

  LELO Loki Wave Prostatavibrator er det siste nye leketøyet for menn fra det eksklusive svenske firmaet LELO.

  Denne vibratoren har det meste. Skaftet er ergonomisk utformet, så man uten vanskeligheter skal få en god stimulasjon mot prostata. Skaftet har også en funksjon som beveger seg litt frem og tilbake, som kan minne om en finger som gjør en “kom hit”-bevegelse. Prostatavibratoren har også et ekstra “hode” nederst, som gir stimuli mot mellomkjøttet. Alt dette skal nok bidra til at han kan få en fantastisk utløsning.

  Loki Wave har derutover 10 vibrasjonsnivåer, og kan vibrere i både skaftet og hodet, men har også lave pulserende bevegelser mellom de to delene, for å skape en ekstra intens stimulasjon.

  Den er fremstilt i 100 % medisinsk silikon, har en silkemyk overflate og lades opp gjennom USB-lader, som følger med i pakken. Etter to timer med oppladning, er det nok til opp til to timer med pirrende anal lek.

  Vibratoren kan også brukes av kvinner, både vaginalt og analt.

  Vi anbefaler at du sammen med Loki benytter en god, vannbasert glidekrem, så den blir mer behagelig både å innføre og å bruke.

  Etter bruk rengjøres den enkelt med varmt vann, siden vibratoren er vanntett. Suppler gjerne med en sexleketøysrengjøring for å sikre god hygiene.

  Detaljer

  MATERIALE: ABS av høy kvalitet og medisinsk silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  STØRRELSE: Lengde: 20 cm, hvor ca. 10 cm kan innføres. Omkrets: 11,5 cm på det bredeste sted.
  VANNTETT: Ja.
  BATTERITYPE: Oppladbart lithium (lades gjennom USB).
  VIBRASJONSNIVÅ: 10 justerbare.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Orgasmegaranti
  Kvalitetsprodukt! Dette er det første produktet jeg kjøper fra LELO, men det blir definitivt ikke siste. Hele opplevelsen oser kvalitet og produktet skuffer ikke. Innpakningen er flott, man får nesten Apple assosiasjoner. Selve vibratoren er kraftig og solid og bærer preg av kvalitetsmaterialer. Det er flere modus som man enkelt bytter mellom, og hver modus har flere trinn for deilig vibrering. P.g.a. bevegelsen som denne vibratoren har er basen noe tykkere enn andre analvibratorer, noe man kanskje bør være obs på. Oppvarming er nok nødvending for de fleste, men man blir så belønnet med deilige bevegelser og kraftig vibrering.
  Ladekabelen som følger med kunne med fordel ha vært litt lenger, men det er ikke noe som trekker ned. Produktet anbefales på det sterkeste!
  5 5 1
  Materiale og kvalitet
  Vibrasjonsstyrke
  Lydsvak
  Stimulasjon
  Brukervennlighet
  Komfort og passform
  kraftige saker Dette er et så kraftig produkt. Jeg anbefaler og bruke god tid og varme opp før bruk. Etter jeg fikk dette produktet. Sex her aldri vært mer gøy. bare elsker det. har du penger til det? ikke nøl, Du vil ikke angre.
  5 5 1

  Du anmelder: LELO Loki Wave Prostatavibrator

  Hvordan bedømmer du produktet? *

  Du vil kanskje også like: