LELO

LELO er et svensk merke som er blitt synonymt med luksuriøse sexleketøy, med estetikk og stilig design i fokus. LELO er inspirert av moteindustrien - og det synes på de lekre sexleketøyene.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 59 produkter
Du har sett 42 av 59 produkter
Vis flere

LELO - Eksklusivt kvalitetssexleketøy

LELO er innebegrepet av luksus

Sverige er ikke bare köttbullar, IKEA og Zlatan Ibrahimovic. Vår nordiske nabo er verdenskjent for å skape produkter som ikke bare er av høy kvalitet, men som også skiller seg ut fra mengden. Og det gjelder ikke kun møbler du selv kan sette sammen, men også sexleketøy. Et av de førende svenske merkene på sexleketøymarkedet er LELO. LELO ble etablert i Stockholm i 2003 av ingeniøren Filip Sedi og designerne Eric Kalén og Carl Magnussen med det formål å skape luksuriøst sexleketøy. Over et tiår senere er merket fortsatt kjent for deres eksklusive og stilrene leketøy - leketøy som føles like godt som det ser ut.

LELO har helt fra starten fokusert på tre ting: kvalitet, design og innovasjon. Alle deres produkter er laget av de fineste materialer, alt fra silkemyk medisinsk silikon til ABS-plast av den høyeste kvalitet, og merket har på mange måter en utradisjonell tilgang til design og fremstilling av sexleketøy. Deres sexleketøy er ikke skapt ut fra noen på forhåndsetablerte ideer om den menneskelige anatomi, men derimot ut fra funksjonalitet, skjeve vinkler og flotte former. Siden har mange andre produsenter adoptert LELOs uttrykk og design, og det vil vi med høy sannsynlighet fortsette å se. For LELO er en produsent som insisterer på kontinuerlig utvikling av deres produkter, og som fortsetter å lansere nye og kreative varer på markedet.

Unn deg selv noe spesielt med sexleketøy fra LELO

Uansett om man er singel eller i et forhold vil man av og til unne seg selv noe spesielt. Dette kan man gjøre på mange måter: med en tur til frisøren, konsertbilletter eller en god middag på eksklusiv restaurant. Men man også unne seg selv noe ekstra med en luksuriøs og eksklusiv opplevelse i soverommet. Her er produktene fra LELO helt perfekte! Deres sexleketøy skuffer aldri, og produktene er verdt deres vekt i gull. Så uansett om du er på jakt etter en klitorisstimulator, en g-punktsvibrator eller en LELO dildo, finner du garantert noe blant merkets eksklusive sortiment.

Bestselgeren LELO Lyla 2 er for eksempel et trådløst vibratoregg som passer perfekt til frekke parleker. Med et fjernstyrt sexleketøy kan du gi partneren din full kontroll over din nytelse både innenfor og utenfor husets fire vegger. Mye av LELOs trådløse sexleketøy til par bygger på Sense Motion-teknologien, som de var en av de første produsentene til å ta i bruk. Hvis du ikke har en partner, eller bare foretrekker mer intense vibrasjoner, er derimot LELO Smart Wand 2 Large et utmerket produkt. Magic Wand-en har vunnet flere priser og tester for dens flotte design og effektive funksjonalitet. I motsetning til andre magic wands, som gjerne har et klossete utseende, er Smart Wand like stilren og vakker som resten av produktene deres.

LELO gir deg lyst til å leke

Utover deres prisvinnende produkter til kvinner har LELO også et stort utvalg av produkter til menn, som blant annet penisringer, onaniprodukter og prostatastimulatorer. I tillegg omfatter deres sortiment også en rekke parprodukter, som for eksempel deres populære parvibratorer. De siste årene har produsenten dessuten lansert en rekke populære massasjeoljer og -lys, som er perfekte til et forførende forspill. Uansett hvilken type sexleketøy du foretrekker, kan du blant altså finne noe som passer perfekt til deg (eller dere) blant LELOs sortiment.

Hvis du er i tvil om hvilke produkter som passer best til ditt behov, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeserviceavdeling. Vi sitter klare til å veilede deg og svare på alle de spørsmålene du måtte ha. LELO har, som nevnt, mange spennende produkter og det kan være derfor være vanskelig å vite hva man bør velge. Du kan dog være sikker på at det du får er av ypperste kvalitet når du kjøper et LELO produkt. Og med et kvalitetsprodukt ved din side er sjansen større for at du vil få en god og nytelsesfull opplevelse.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no