LELO

LELO er et svensk merke som er blitt synonymt med luksuriøse sexleketøy, med estetikk og stilig design i fokus. LELO er inspirert av moteindustrien - og det synes på de lekre sexleketøyene.

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Vis alle 52 produkter
Du har sett 42 av 52 produkter
Vis flere

LELO - Eksklusivt kvalitetssexleketøy

LELO er innebegrepet av luksus

Sverige er ikke bare köttbullar, IKEA og Zlatan Ibrahimovic. Vår nordiske nabo er verdenskjent for å skape produkter som ikke bare er av høy kvalitet, men som også skiller seg ut fra mengden. Og det gjelder ikke kun møbler du selv kan sette sammen, men også sexleketøy. Et av de førende svenske merkene på sexleketøymarkedet er LELO. LELO ble etablert i Stockholm i 2003 av ingeniøren Filip Sedi og designerne Eric Kalén og Carl Magnussen med det formål å skape luksuriøst sexleketøy. Over et tiår senere er LELO fortsatt kjent for deres eksklusive og stilrene leketøy - leketøy som føles like godt som det ser ut.

LELO har helt fra starten fokusert på tre ting: Kvalitet, design og innovasjon. Alle LELOs produkter er laget av de fineste materialer, alt fra silkemyk medisinsk silikon til ABS av den høyeste kvalitet. LELO har på mange måter en utradisjonell tilgang til design og fremstilling av sexleketøy. Deres sexleketøy er ikke skapt ut fra noen på forhånd gitte ideer om den menneskelige anatomi, men derimot ut fra funksjonalitet, skjeve vinkler og flotte former. Siden har mange andre produsenter adoptert LELOs uttrykk og design, og det vil vi med høy sannsynlighet fortsette å se. For LELO er en produsent som insisterer på kontinuerlig utvikling av deres produkter, og som fortsetter å lansere nye og kreative varer på markedet.

Unn deg selv noe spesielt med sexleketøy fra LELO

Uansett om man er singel eller i et forhold vil man av og til unne seg selv noe spesielt. Dette kan man gjøre på mange måter: Med en tur til frisøren, konsertbilletter eller en god middag på eksklusiv restaurant. Men man også unne seg selv noe ekstra med en luksuriøs og eksklusiv opplevelse på soverommet. Her er produktene fra LELO helt perfekte! Sexleketøyet fra LELO skuffer aldri, og produktene er deres vekt verd i gull. Det gjelder spesielt parvibratoren LELO Tiani 24k, som er en av verdens dyreste vibratorer, og som er belagt med ekte 24 karat gull. Slv hvis ikke kjøper den gyldne vibratoren, finner du blant LELOs sortiment noen av de aller best produktene på sexleketøymarkedet.

Den populære bestselgeren LELO Lyla 2 er et trådløst og fjernbetjent vibratoregg som passer perfekt til frekke parleker. Med et fjernstyrt sexleketøy kan du gi din partner full kontroll over din nytelse, slik at du kan ha ekstraordinært pirrende opplevelser både hjemme eller ute blant mennesker. Mye av LELOs trådløse sexleketøy til par bygger på Sense Motion-teknologien, som LELO var en av de første produsentene til å ta i bruk. Hvis du ikke har en partner, eller bare foretrekker mer intense vibrasjoner, er LELO Smart Wand et selvfølgelig produkt. LELOs magic wand har vunnet opp til flere priser og tester for dens flotte design og effektive funksjonalitet. I motsetning til andre magic wands, som gjerne har et klossete utseende, er LELO Smart Wand like stilren og vakker som resten av produktene deres.

LELO gir deg lyst til å leke

Utover den prisvinnende Smart Wand og de forskjellige parvibratorene har LELO et stort utvalg av penisringer, bondagebånd og øyebind, som alle kan brukes til å gi deg og din partner et enda bedre (og mye morsommere) sexliv. LELOs sortiment omfatter også forskjellige vibratorer til kvinner, som de populære lufttrykksvibratorene de har i sortimentet, og bekkenbunnskuler til trening av musklene i underlivet. De siste årene har produsenten dessuten lansert deres svært populære massasjelys og -oljer, som er pefekte til et forførende forspill. Uansett hvilken type sexleketøy du foretrekker, kan du blant LELOs produkter finne noe som passer perfekt til deg.

Hvis du er i tvil om hvilke produkter som passer best til ditt behov, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeserviceavdeling. Vi sitter klare til å veilede deg og svare på alle de spørsmålene du måtte ha. LELO har mange spennende produkter som det kan være vanskelig å velge mellom. Derimot kan du med LELO-produkter alltid være trygg på at du får et produkt av høy kvalitet og hvor selv de minste detaljene er nøye gjennomtenkte. På Sinful.no tror vi at du med et stykke kvalitetssexleketøy får den beste og mest nytelsesrike opplevelsen.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no