Oppbevaring og vedlikehold
Hvordan får jeg mitt produkt til å virke?

Tips til å hjelpe produktet ditt i gang

Hvis du har problemer med å få et produkt til å virke, har vi her samlet et par tips til hva du kan gjøre. Husk også at vi alltid sitter klare til å hjelpe deg med å komme videre.


Nye produkter

Når du skal bruke et produkt for første gang, så husk å sjekke:

Hvis produktet går på batterier

- Er batterierne satt korrekt i?
- Hvis de ikke er inkludert i produktet, skal du selv sørge for å kjøpe og sette inn korrekte batterier.
- Hvis det følger batterier med, vil det ofte være en liten papir- eller plaststrimmel mellom batteriet og batterikammeret, som forhindrer batteriet i å gå tom før det blir tatt i bruk. Denne strimmel skal fjernes for at produktet kan virke.
- Oppladbare produkter kan noen ganger også ha en separat fjernbetjening som bruker batterier, som du skal sette i for at selve produktet virker.

Hvis produktet er oppladbart

Har du ladet opp produktet? Oppladbare produkter skal som regel lades helt opp, før du kan bruge dem første gang.

Har produktet en tastelås?

Sjekk i manualen som fulgte med produktet om produktet har en tastelås. Det kan være at låsen er skrudd på som standard, og at det derfor kan være nødvendig å skru den av, før du kan bruke produktet.

Vedlikehold

Du kan bidra til å forlenge levetiden på sexleketøyet ditt ved å rengjøre og vedlikeholde det jevnlig. For de fleste produkter er det derfor en god ide både å rengjøre produktet med varmt vann og bruke en sexleketøyrens, hver gang du har brukt det. Det sikrer samtidig en god hygiene.

Til de aller fleste produkter anbefales det å bruke glidekrem sammen med produktet, og for noen er det nødvendig for å unngå å ødelegge materialet. Det er generelt viktig å sørge for at glidekremen du bruker passer til materialet leketøyet er laget av, før bruk.

Produkter som er laget av materialer som imiterer ekte hud, f.eks. TPE, skal vedlikeholdes med et pulver som bevarer materialets myke overflate.

Husk at du alltid skal sjekke produktets brukermanual eller detaljene på produktsiden her i shoppen, om det er noe særlig du skal gjøre for å vedlikeholde det.

Eldre sexleletøy

Når du har hatt glede av sexleketøyet ditt en god stund, kan det noen ganger trenge litt førstehjelp å komme i gang igjen.

Har du prøvd å sette inn nye batterier i produktet?
Ofte vil produktet virke igjen hvis du prøver med helt nye batterier.

Er batteriene satt i korrekt?
Mange produkter vil enten virke sporadisk eller ikke virke i det hele tatt, hvis batteriene ikke er satt i korrekt. Prøv å snu batteriene.

Har du prøvd å lade opp produktet ditt i minimum 12 timer?
Hvis produktet ditt er oppladbart og ikke vil skru seg på, kan det være en god idé å prøve å la det lade opp i 12 timer. Dette gjelder både helt nye og ubrukte produkter, og også produkter som har virket fint tidligere.

Har du skrudd av tastelåsen?
Hvis produktet ditt er oppladbart, vil det ofte være en form for tastelås som skal deaktiveres før produktet ditt virker. Hvordan du deaktiverer tastelåsen står i den manualen som følger med produktet.

Produktet mitt virker fremdeles ikke

Hvis ikke noe av dette har løst problemet ditt, står vi klare til å hjelpe deg. Kontakt oss.

Sinful har 24 måneders reklamasjonsrett i henhold til kjøpsloven. Reklamasjonsretten dekker ikke ved feil, skader eller slitasje som direkte eller indirekte har oppstået som følge av feil betjening, manglende vedlikeholdelse, vold eller uautoriserte inngrep. Se våre kjøpsbetingelser.

Hvordan oppbevarer og vedlikeholder jeg produktet mitt?

Oppbevaring og vedlikehold av sexleketøyet ditt

Selv om det ofte kan være litt kjedelig, anbefaler vi at du alltid leser bruksanvisningen når du kjøper et nytt produkt. Dette vil hjelpe deg å bli kjent med produktet ditt, slik at du får aller mest nytelse av det.

Nedenfor er noen av de viktigste generelle tipsene du må huske på.


Rengjøring og vedlikehold:

Før du bruker et nytt produkt for første gang, og alltid etter bruk, anbefaler vi at du rengjør sexleketøyet ditt med et egnet rengjøringsmiddel beregnet til formålet.

Vi anbefaler at du skyller produktet i varmt vann, påfører sexleketøysrens på produktet og lar det være på i et minutt før du skyller det av med varmt vann igjen. La alltid produktet lufttørke.

Vårt utvalg av rengjøringsprodukter inkluderer rengjøringsmidler for alle slags intime sexleketøy, men hvis du ikke har kjøpt rengjøringsmiddelet ditt ennå, kan du bruke en mild såpe i mellomtiden.

For anal sexleketøy, må du alltid bruke et antibakterielt rengjøringsmiddel for sexleketøy som de du finner via lenken ovenfor.

For sexleketøy laget av PU, lær, metall eller materialer som ikke kan senkes i vann; bruk en myk, fuktig klut eller følg instruksjonene som følger med produktet.

De aller fleste produktene bør brukes sammen med en sjenerøs mengde glidemiddel og i noen tilfeller vil dette være helt nødvendig for å unngå å skade materialet. 

Før bruk er det viktig å vite hvilken type glidemiddel du trenger for det spesifikke produktet som er tilgjengelig. For eksempel må du aldri bruke et silikonbasert glidemiddel med produkter laget av silikon, da dette kan skade overflaten på sexleketøyet ditt. Vannbaserte glidemidler kan derimot brukes med alle slags materialer. 

Produkter som er designet for å imitere følelsen av ekte hud:
Produkter laget av materialer som imiterer ekte hud, som TPE, TPR og PVC, må behandles med et pleiende pulver som vil opprettholde den myke overflaten og smidigheten i materialet. 

Vær oppmerksom på at pulveret vil gi overflaten av produktet et matt utseende. Hvis du foretrekker en klar overflate når du bruker produktet, må du bare skylle pulveret av med vann før bruk. Vi vil imidlertid anbefale at du oppbevarer produktet med pulveret på, både slik at det varer lengre og for å forhindre at støv og smuss kleber seg til produktet når det ikke er i bruk.

Produkter med batterier:
Fjern alltid batterier fra produktet når det ikke er i bruk. Hvis produktet begynner å bli overopphetet, må du slå det av umiddelbart og ta ut batteriene. Kast alltid batterier i samsvar med gjeldende forskrifter.

Oppladbare produkter:
Lad bare produktet med den medfølgende laderen. Koble fra produktet så snart det er fulladet. 

Hvis du har problemer med å få produktet i gang, kan du sjekke ut våre praktiske tips og triks.


Oppbevaring:

For å forlenge levetiden til produktene dine og sikre at de ikke skader hverandre, er det viktig at de oppbevares riktig.

Generelt sett er det best å oppbevare produkter separat. Noen produkter kan rett og slett ikke oppbevares sammen ettersom materialene deres reagerer negativt når de kommer i kontakt med hverandre. 

Dette gjelder følgende materialer: TPE, TPR, PVC og silikon. Vær oppmerksom på at produkter som er oppbevart på feil måte ikke dekkes av garantien. 

Du bør passe på å alltid oppbevare sexleketøyet ditt separat. Det er flere forskjellige lagringsløsninger tilgjengelig som du kan bruke, eller alternativt kan du bare lagre sexleketøyet i originalemballasjen.

Oppbevar produktet på et tørt sted ved romtemperatur og utenfor direkte sollys.

Hvis materialet eller overflaten på et produkt har blitt flossete, skadet eller på annen måte ødelagt, må ikke produktet brukes.

Avfallshåndtering:
Når produktet ikke lenger kan brukes, må du kaste det på ansvarlig måte. Hvis du er i tvil om hva som er riktig, kan produktet leveres inn på et offisielt gjenvinningsanlegg, for eksempel et lokalt gjenvinningssenter, for å minimere miljøpåvirkningen. 


Spesielle hensyn:

Vaginakuler: 
Vaginakuler bør ikke brukes mer enn 15 minutter per dag for å unngå anspente muskler. Bruk dem også til å trene musklene i bekkenbunnen for å oppnå større følsomhet i skjeden og for å forhindre inkontinens. 

Penisringer:
Penisringer kan brukes etter behov. Unngå å strekke dem unødvendig. Hvis penis blir sår, misfarget eller det på annen måte føles ubehagelig, må du fjerne ringen umiddelbart. Bruk aldri produktet i mer enn 30 minutter om gangen for å unngå ubehag. 

Særlig for leketøy til analt bruk:

For analsex, bruk bare produkter som er ment for dette formålet; med andre ord produkter med en stopper i bunnen som sikrer at produktet forblir på plass.

Vi anbefaler å bruke et glidemiddel som er spesielt beregnet på analt bruk, da dette vil sikre den beste opplevelsen.

Bondage:
God kommunikasjon er viktig, så bli enige om et trygt sikkerhetsord før du går i gang, og stopp umiddelbart så snart ordet blir sagt. Når du bruker en pisk, padle eller annen enhet som brukes til å slå kroppen eller påføre smerte, er det viktig å bare treffe kroppsdeler beskyttet av muskler eller fett, for eksempel lår eller rumpe. Tau, mansjetter og andre begrensninger bør fjernes umiddelbart hvis de fastholdte kroppsdelene blir såre, misfargede eller opplever annen form for ubehag. Forsikre deg alltid om at luftveiene er frie, og unngå å dekke verken nesen eller munnen. 

Generelt:
Bruk av sexleketøy er på egen risiko. Verken Sinful eller distributøren påtar seg noe ansvar for bruk av produktene. Hvis du gjør endringer eller endringer av noe slag, bortsett fra de som er uttrykkelig godkjent av produsenten, vil garantien for produktet ugyldiggjøres. 

Husk at du alltid er velkommen til å ta kontakt hvis du ønsker hjelp eller veiledning - vi hjelper deg mer enn gjerne!

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no