Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
B Swish Bnaughty Classic Unleashed Trådløst Vibratoregg var 1

B Swish Bnaughty Classic Unleashed Trådløst Vibratoregg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Bnaughty Classic Unleashed Trådløst Vibratoregg er en forbedret utgave av B Swish sitt populære vibratoregg. Dette egget er et perfekt valg til både pirrende parlek og til å benytte alene.

Hvis du tenner på å la han ta kontrollen når du blir stimulert, så er dette egget noe for deg.

Slå på egget og før det inn i skjeden, og benytt videre fjernkontrollen til å utforske deg forskjellige vibrasjonsmulighetene som egget tilbyr. Det er lys i knappene på fjernkontrollen, så det også er enkelt å bruke i mørket.

Egget er laget i ABS-plast, som gir en silkemyk overflate. Bruker du i tillegg en vannbasert glidekrem sammen med Bnaughty, blir opplevelsen enda bedre, og gjør at egget blir mer behagelig å føre opp.

Bnaughty egget er vanntett, så du kan nyte det mens du er i dusjen eller badekaret. Det er enkelt å rengjøre - skyll det bare under varmt vann og bruk en sexleketøysrens for å sikre ekstra god hygiene.

Merk: Vibratoren krever 4 stk. AAA-batterier som selges separat. Når du har satt batterier i egget, har du helt opp til tre timer med ren fornøyelse foran deg.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Det ga meg gode vibrasjoner
Anonymous - 8. sep. 2017
Egget fungerer veldig bra når det først er i gang! Det var godt jeg hadde på meg et truseinnlegg! Det kan være en utfordring å få egget til å reagere på fjernkontrollen, men når man først har fått teken på det, kan man slå det på, bytte program og slå det av uten problemer. Kjæresten min hadde nesten litt for mye moro ;) Vær oppmerksom på treningssmerter etter lengre tids bruk.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Høyt
Anonymous - 13. mar. 2024
Stilig, enkel å bruke, men veldig bråkete. Ikke en favoritt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Ok
Anonymous - 3. jan. 2018
Dette egget fungerer bra, men når du ikke har brukt det på et par dager og skal bruke det, har det gått tom for batteri, og det er helt nye batterier i både fjernkontrollen og egget, så du må bytte batteri hele tiden.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Vil ikke anbefale det
Anonymous - 13. mar. 2024
Dessverre er den på ingen måte stillegående, og vibrasjonene er knapt merkbare.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
En flott forrett ;)
Anonymous - 13. mar. 2024
Hvis jeg tok prisen alene og sammenlignet den med hva jeg har fått ut av den etter 3 ganger bruk, definitivt fem stjerner. Men det er ikke bare prisen som avgjør et produkt. Det er hele opplevelsen. Den er anonym i sitt utseende, og leveres også med en fin oppbevaringspose av høy kvalitet. Kult. Den har fem innstillinger. Tre som er rene vibrasjonsstykker, og to med et lite mønster som rister litt i magen. Ikke verst det heller. Men... Du kan høre det når den er inne i deg... Allerede fra første styrke. Så hvis du og kjæresten din kjøpte den for å være litt kinky, vil dette være den anonyme oppstarten hvis andre kan høre dere. Den er vanntett, noe som er flott hvis du vil kose deg i badekaret, men jeg er ikke sikker på om kontrolleren også er vanntett, noe som er et problem. Hvorfor er det et problem? Av samme grunn som grunn nr. 2 til at jeg ikke vil anbefale det som parleketøy: Hvis egget er inne i deg, må du nærmest føre kontrolleren over vulva for at den skal skjønne at du bytter program. OUCH! Ikke så gøy når du må løfte underlivet opp av badekaret for å bytte program. Dette var mitt første leketøy noensinne, og på den fronten var jeg ikke misfornøyd i det hele tatt. Jeg kan ikke onanere, mastubere eller hva folk nå liker å kalle det, og jeg må også innrømme at denne ikke var det som skulle til for å få frem orgasmen, men jeg ble kåt nok til at kjæresten min synes den er verdt pengene ;)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Smakfulle egg
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg synes det er en god vibrasjon, og det er fint at det er noen forskjellige hastigheter og mønstre å velge mellom. Personlig gjør det ikke så mye for meg å ha egget inni meg. Det er veldig opphissende, men det får meg ikke helt i gang. Så jeg har funnet ut at det er mye frækkere å bruke egget på klitoris og hele det området, og så kan jeg bruke en dildo samtidig hvis jeg vil ha noe inni meg også.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Skuffende
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg hadde forventet litt mer. Vibrasjonene er svake, og rekkevidden fra fjernkontrollen er nesten null. Fjernkontrollen må være veldig nær for å fungere, så du kan like gjerne kjøpe en som ikke er fjernstyrt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Anbefales ikke
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er rett og slett så høy at den ikke kan brukes offentlig. For å slå den av må du gå gjennom alle nivåene, selv de høyeste... Vi synes ikke fjernkontrollen er nok. Kan ikke aktivere den når jeg har fjernkontrollen i lommen og kona sitter ved siden av meg med vibeatoren i hånden. Jeg kan dessverre ikke anbefale den i det hele tatt.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful