Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Baci Strappy Bodysuit med Åpen BH var 1

Baci Strappy Bodysuit med Åpen BH

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Legg opp til en lidenskapelig kveld i erotikkens tegn med denne pikante og lokkende bodysuit fra Baci. 

Hvorfor pakke de beste delene bort? Pirr din partner med fritt innsyn til barmen med denne åpne BHen, hvor de minimalistiske stroppene rammer inn dine fordeler og får dem til å se større og enda mer innbydende ut. 

Takket være den lett gjennomsiktige mesh med svarte prikker under brystet og foran på G-strengen ledes tankene over på 50-tallets sexy pin-ups. Dette skaper en unik kontrast til det mer rå uttrykket stroppene og linjene skaper. 

For den helt perfekte passformen er de doble skulderstroppene justerbare, og BHen lukkes på ryggen med en hekte. G-strengen er også justerbar på baksiden med tre stropper i hver side, så denne bodysuiten vil sitte som om den var smurt på. 

Tilfør gjerne et par flotte, selvsittende strømper til, og du får den helt riktige avslutningen til settet og du er klar til å forføre din partner.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skamlųst dårlig kvalitet
Skamlųs perfeksjonist - 30. jan. 2021
Antrekket ville vęrt ganske sexy, men var sydd hele veien ........ De 3 snorene som startet nede var ikke lukket på midten, og fra toppen var de ytre snorene i en helt annen avstand fra den midterste, dessuten var åpningene til brystene av ulik stųrrelse.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful