Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Black Treasue Vaginapumpe var 1

Black Treasue Vaginapumpe

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 399,00kr 339,15
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Black Treasure Vagina Pumpe gir deg muligheten til å øke sensitiviteten i og rundt din vagina.  Pumpen består av en sugeskål, hvor det er festet en slange med en håndpumpe i enden. Inne i sugeskålen er det to forhøyninger, som stimulerer klitoris og skamleppene, når du pumper. Slik bruker du Vagina Pumpen: Sett sugeskålen over vagina, trykk på håndpumpen og merk hvordan det dannes et pirrende vakuum. Prøv deg litt frem og ikke la pumpen sitte på for lenge, hvis det er første gang du prøver den. For å lette trykket, presser du på ventilen, som sitter på håndpumpen. OBS: Vi anbefaler at du intimbarberer deg, før du bruker pumpen, slik at det blir helt tett mellom huden og sugeskålen. Produsenten anbefaler at du også bruker et vannbasert glidemiddel.

MerkeYou2Toys
Produkt vekt (g)115
Full lengde (cm)8.5
Indre dybde (cm)5
Indre diameter (cm)6.5
Bredde (cm)6.5
PrimærmaterialeABS-plast
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeNorsk, Fransk, Nederlandsk, Engelsk, Spansk, Russisk, Dansk, Svensk, Italiensk, Tysk
SKU13142
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Svært liten
MikeE - 13. nov. 2018
Grei passform i seg selv, og virker som den tåler hyppig bruk. Enkel å bruke og rengjøre. Det store minuset her er at den er svært liten, noe jeg ikke oppfattet da jeg bestilte den. Du får ikke mye vakuum med denne, særlig hvis du har over middels stor klitoris eller store lepper, mye hud på venusberget, etc. Anbefaler å sjekke målene før du bestiller. Sett bort fra størrelsen virker den grei, men har ikke fått brukt den noe særlig pga. størrelsen.
Liker det ikke
Moyo - 25. jan. 2021
Du trykker to ganger på pumpen, så skjer det egentlig ingenting. Tror jeg er veldig skuffet, trodde det ville gjųre mer. Jeg opplever ingen effekt.
0
Nydelig og frekk
Mannen til kona - 3. jan. 2021
Kona elsker det ... hun blir mye mer fųlsom og det skal veldig lite til etterpå fųr hun er i 7. himmel. Det kan vęre vanskelig å få det til å skape et vakuum til å begynne med. Hadde det vęrt en skånsom vibrator i den hadde det vęrt helt topp.
0
Det fųles fantastisk!
E - 5. may. 2020
Plusset er at det fųles så sexy å bruke det. Gjųr meg kåt på stedet. Dessverre er det vanskelig å få den effekten man ofte ser på videoer, men synes likevel den er veldig fin bare for hvordan den fųles å bruke. Det eneste som kunne ha gjort det bedre og mer sexy ville vęrt hvis det var gjennomsiktig slik at du kunne se gjennom.
0
Pumpe
Anonymous - 13. mar. 2024
Ellers en ok pumpe, men veldig liten. Ikke egnet for en større kvinne. Forventningene var litt høyere.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Allerede feil på designnivå
Anonymous - 13. mar. 2024
Denne pumpen er egnet for svært lett pumping, om noen. Pumpesystemet i produktet, dvs. den typen ball som du klemmer på for å pumpe luft ut av kuppelen, er ikke egnet til dette formålet. Så snart trykket i kuppelen er betydelig, kan ballongen ikke lenger blåses opp, dvs. at trykket ikke kan økes ytterligere. Kuppelen er også ganske liten når det gjelder dybde, noe som ytterligere begrenser potensialet til dette produktet, som rett og slett ikke har kapasitet til å pumpe ordentlig. Jeg kan egentlig ikke anbefale dette til noe formål. I ettertid ville jeg valgt en vaginalpumpe med en annen pumpemekanisme og en større kopp.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
-
Anonymous - 11. may. 2021
"Sugeeffekten" er så godt som ikke-eksisterende, den kan lett holde suget, men trykket forsvinner også lett...
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Det går bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Pumpen var ganske effektiv, men dessverre veldig liten. Du kunne ikke dekke hele vulva med den og måtte pumpe i seksjoner. Jeg kjøpte den bare for eksperimenteringens skyld :D
Maskinoversettelse fra sinful.fi
For liten.
Anonymous - 13. mar. 2024
Belgen som skaper vakuumet i koppen er for svak og da er også koppen altfor liten, kastet den når vi konstaterte at den ikke ville fungere uansett hva vi prøvde. Brukt én gang. Føltes imidlertid som ganske god kvalitet i selve plast- og gummidetaljene.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Skuffet
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg var veldig spent på dette produktet da jeg kjøpte det, men jeg er dessverre skuffet over effekten. Jeg har kanskje ikke gjort det rette når jeg bruker pumpen, men jeg får ikke vakuum og jeg føler meg mer frustrert (på en dårlig måte) enn spent når jeg bruker dette. Jeg vil fortsette å teste pumpen, men så langt er jeg dessverre ikke fornøyd med resultatene.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful