TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

YOU2TOYS

You2Toys er et populært tysk sexleketøysmerke som hjelper single og par med å oppnå økt seksuell nytelse under onani, forspill og samleie. Merket er kjent for å lage kvalitetsleketøy til konkurransedyktige priser, og deres produkter er blant de mest solgte på markedet.

You2Toys - tysk kvalitetsleketøy

Stort utvalg av you2toys til lave priser

you2toys er et av verdens største sexleketøysmerker med et svært bredt utvalg av erotiske produkter til både kvinner, menn og par. Sortimentet omfatter alt fra dildoer og vibratorer til sexdukker, sexmaskiner og prostata vibrator. Merket har flere bestselgende produkter og mange av dem har vært blant våre kunders favoritter i en årrekke, så du er ikke alene hvis du også er en fan av deres produkter.

you2toys kommer opprinnelig fra Tyskland, der de, tross den harde konkurransen, er en av de mest populære produsentene av sexleketøy. Firmaet har dessuten en rekke undermerker som du også finner her i vår sexshop, heriblant Sweet Smile, Realistixxx og Mandy Mystery. Sistnevnte, som er et undertøysmerke, har nylig endret navn til NO:XQSE som står for “no excuse” eller “ingen unnskyldning” på norsk, og tilbyr sexy dameundertøy i alle størrelser og fasonger.

En av grunnene til at you2toys er så vellikt blant kunder verden over er at de har et stort og variert utvalg av produkter til lave priser, samtidig som produktene er av høy kvalitet. Hos Sinful er vi opptatt av at alt vi selger i vår nettbutikk er av ypperste kvalitet, og you2toys er et av de merkene som oppfyller våre strenge krav.

En hit blant kvinner, menn og par

Det kan ofte være vanskelig å velge når man skal kjøpe nytt sexleketøy, enten det er for første gang eller man ønsker å utvide samlingen i nattbordsskuffen. Menn kjøper gjerne et onaniprodukt, mens kvinner ofte velger en dildo første gang de skal kjøpe et sexleketøy, og ikke sjeldent kommer denne fra You 2 Toys.

Merket har flere ulike dildoer, både mindre og mer realistiske varianter, og har dessuten modeller med og uten sugekopper. Mange mener at deres naturtro dildoer er så fleksible og livaktige at de nesten kjennes ut som ekte peniser. Men i motsetning til den ekte vare, så kan sugekoppdildoene festes til baderomsveggen eller en annen glatt og ren overflate, og kan dermed nytes i både stående eller sittende stilling. Utrolig praktisk, hvis du spør oss.

You 2 Toys har også en rekke parleketøy i deres sortiment, som blant annet deres populære penisringer. Merket lager både penisringer uten vibrasjoner, som er særlig egnet for dere som nettopp har begynt å eksperimentere med sexleketøy, og med vibrasjoner, som kan stimulere dere med mer erfaring på flere forskjellige måter. Ta en titt på de ulike parleketøyene merket tilbyr og finn det leketøyet som tiltaler dere, både i utseende og bruk.

You2Toys er for alle

You2Toys har også en rekke produkter til menn, som blant annet sexdukker, buttplugs og dilatorer. Prøv gjerne flere forskjellige sexleketøy, enten du er alene eller sammen med en partner, og finne ut hva som passer best til deg og dine behov. Uten å prøve seg frem er det faktisk umulig å vite om man foretrekker en masturbator, et analt sexleketøy eller BDSM utstyr.

Man kan heller aldri vite om man liker noe eller ei, hvis man ikke prøver det. Mange tenker for eksempel at anallek ikke er noe for dem, men når de først får testet en buttplugg eller en prostatastimulator, oppdager de at denne type stimulering er svært pirrende og noe som faktisk gjør de seksuelle opplevelsene enda mer nytelsesfulle.

Det finnes altså mye å utforske i sexleketøyenes vidunderlige verden, og ved å eksperimentere med flere forskjellige typer stimulering kan du oppdage nye sider ved din seksualitet, og berike ditt og eventuelt partnerens sexliv. You2Toys lar deg utforske denne verdenen uten å svi hull i lommeboka og har dermed noe for alle - uansett budsjett, kjønn, seksuell orientering eller preferanser.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful