Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Classix penishylse med vibratorer var 1

Classix penishylse med vibratorer

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Savner du deilige vibrasjoner når du onanerer? Da er kanskje penishylsen Classix, som er utstyrt med to bulletvibratorer, ditt nye favorittleketøy.

Penishylsen gir deg dobbelt så mange vibrasjoner med to effektive bulletvibratorer som sitter på hver sin side av hylsen. På den måten stimuleres skaftet ditt fra to vinkler på én gang.

Den myke hylsen har en pirrende indre struktur med nupper som gjør onaniopplevelsen utrolig realistisk når du beveger hylsen opp og ned. 

Du kan dessuten lene deg tilbake og nyte Classix håndfritt mens de deilige vibrasjonene sørger for en stimulerende opplevelse.

Styr intensiteten på vibrajonene med den tilhørende fjernkontrollen. Kontrollen bruker 2 x AA-batterier som kjøpes separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skjelving
Anonymous - 2. jul. 2021
Vibrasjonen er fin, men hodet bør være lukket for å kjenne vibrasjonen der også. Den forblir i esken, i hvert fall for meg.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Mer enn OK
Anonymous - 13. mar. 2024
Dessverre hadde jeg litt uflaks med kjøpet mitt, men takket være suveren service fra sinful ble det løst så greit som mulig. Materialet er mykt og fleksibelt, men strammer likevel fint. Vibrasjonene er helt sprø og litt vanedannende! Den eneste merknaden jeg kan komme med er egentlig at både selve boksen for styring av vibrasjonene og en bit av kabelen kan bli litt varm hvis man kjører med full vibrasjon over lengre tid og den trekker også ganske mye strøm så sørg for å ha en ladning batterier hjemme.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fornuftig - men ikke himmelsk
Anonymous - 7. nov. 2020
Produktet leverer det det lover - vibrasjon. Den er enkel å montere og enkel å rengjøre. Jeg har mye erfaring med kanting og penisstimuli, og produktet leverer en fin ytelse - men ikke mer enn fint. De 2 kulene er kraftige - men dessverre gir ikke vibrasjonene den ønskede effekten som jeg hadde håpet. Hvis du trenger å holde penis stiv og pirrende mens du venter eller leker med partneren din, er dette et fint produkt. Hvis du forventer å sette den på og ejakulere, vil du bli skuffet. Et lite tips er å snu hylsen slik at du får vibrasjoner på toppen og bunnen av penis samtidig, dette gir mye bedre stimulering enn om de er på siden. Ikke skru vibratoren på maks - det er rett og slett unødvendig og ikke særlig behagelig.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful