Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Clone-A-Willy DIY Homemade Dildo Clone Kit Glow In The Dark Grønn var 1

Clone-A-Willy DIY Homemade Dildo Clone Kit Glow In The Dark Grønn

Relaterte produkter
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk.
kr 49,00
Inkl. mva.
kr 499,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Clone-A-Willy Glow in the Dark er en morsom måte å overraske kjæresten, ektefellen eller elskeren på. Skal du for eksempel reise bort i en lengere periode, er Clone-A-Willy den perfekte gaven. På den måten er du sikker på at du ikke blir glemt.

Med dette settet kan du lage an vibrerende og selvlysende kopi av penisen din.

Obs! Vær oppmerksom på at dildoen kun lyser grønt i mørket.   Settet inneholder alt du trenger: støpeform, støpepulver, vibrator, silikonblanding og bruksanvisning på engelsk.

Slik gjør du: 1. Bland støpepulveret med vann. 2. Hold penisen i støperøret til det er størknet. 3. Hell silikonmassen i formen. 4. Vent 24 timer og ta kopien ut av formen.

Clone-A-Willy er produsert i USA under strenge krav og er 100% kroppsvennlig.

Tips! Vi anbefaler at kjøper med en penisring som du bruker under støpeprosessen, så du er sikker på å kunne holde ereksjonen mens pulveret størkner. 

Husk alltid å følge instruksjonene i bruksanvisningen nøye i forhold til tid, temperatur, osv., så du får best mulig resultat. Du kan også lese mer i vår utførlige guide til Clone A Willy-produktene. Du finner den her.

MerkeClone-A-Willy
Produkt vekt (g)475
InkludertStøperør, Støpepulver, Selvlysende pulver, Silikonovertrekk, Rørepinne, Vibrator
Full lengde (cm)28
Diameter (cm)6.5
Elastisk indre diameterNei
Strømkilde1 x AA (Ikke inkludert)
Vibrasjonshastigher1
PrimærmaterialeSilikon
FargeGrønn
Anbefalt glidemiddelVannbasert
EgenskaperVegansk
Språk på emballasjeTysk , Spansk, Engelsk, Fransk
SKU11497
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ok
Anders - 17. feb. 2024
Lett å bruke, men resultatet ble knudrete og litt for hard
12/10
MsNobody - 22. jun. 2021
Kjempe artig produkt, elsker det
Kunne vęrt bra
Kevin - 16. jul. 2021
Da blandingen var ferdig og jeg skulle legge "falos" i beholderen, hadde blandingen allerede stivnet. Pluss at det ikke var nok blanding til å fylle opp hele beholderen (min. er ca. 20 cm.). Det er ikke rettferdig å gi den en dårlig anmeldelse, basert på min dårlige erfaring, men bare noen ting å huske på.
0
Den morsomste kvelden noensinne!!!
Mark Nielsen - 26. may. 2014
Kan bare anbefale folk å kjųpe dette produktet! Jeg kjųpte den til kjęresten min fordi hun skulle ha mange eksamener og derfor kan man vęre litt stresset av og til og man må kanskje lette litt på spenningen, men det er ikke alltid man har tid til å vęre sammen, så det er en god måte å alltid vęre der for henne selv om man ikke rent fysisk er tilstede. Dessuten er det morsomt for oss å leke med. P haha I tillegg til det er det et supergųy produkt og du trekker definitivt på smilebåndet når du står sammen og lager det og et tips kan vęre at hvis du ikke rekker det innen 2 minutter og ikke vil betale 399kr igjen for et nytt sett bare for å kjųpe stųpepulveret, du kan bare kjųpe settet hvor du kan lage et lys som kun koster 179kr og lage både et lys og en vibrator med samme form; D
0
Utrolig gųy!
Jesper - 21. sep. 2012
Resultatet er en svęrt detaljert kopi. Fremgangsmåten er veldig gųy. Jeg synes den er verdt pengene selv om de 2 minuttene det tar å fullfųre castingen gjųr det litt stressende og hvis det ikke passer perfekt fųrste gang må du kjųpe en ny. Super produkt og gųy å lage.
0
Fint og alt det der
Halvdan - 5. dec. 2019
En virkelig herlig ting som lyser opp alle lekene mine og ting, gjųr det virkelig enklere for Runar slik at han treffer riktig punkt. Skriker hųyt av nytelse hver gang HEHEHEHEHE
0
Det er jævlig kult!
Anonymous - 1. mar. 2024
Det gikk faktisk mye bedre enn jeg trodde! Det er bare å følge instruksene til punkt og prikke, selv om det føles litt som et legebesøk på deg selv. Tipset er å legge seg godt til rette i sengen når du har presset nesen ned i støpemassen. Hold den i samme posisjon i hele landet. Jeg trodde det skulle være ubehagelig hele veien, men det føltes merkelig nok ganske deilig når man først har dyttet den årete sølvfisken inn i røret og deretter ventet pent i 2-3 minutter. Det var litt kaldt i begynnelsen, men stafettpinnen varmet raskt opp støpemassen. Pass på å ikke blande støpemassen i mer enn 45 sekunder, så er det bare å kjøre inn pølsen. Jeg synes personlig at du kan ignorere "skjeen" som følger med og bare bruke en vanlig spiseskje, men det er kanskje bare meg. Har du en større bolle, blir det også lettere å blande. Blandingen er litt som en veldig løs, våt pizzadeig som du heller i tuben. Og resultatet? Kjæresten min ble veldig fornøyd! Selv om det ikke akkurat er en hyrdinnefalukorv som er avbildet, ble hun kjempefornøyd med julegaven! Hun prøvde den også alene en gang, og det ble rapportert som en TOTAL SUKSESS! Som gave er den personlig, privat og jeg anbefaler på det sterkeste å gi bort et eksemplar til bajamasamleren din der nede!
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful