Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Creature Cocks Wormhole Alien Stroker var 1

Creature Cocks Wormhole Alien Stroker

kr 479,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Ta steget inn i en sci-fi-fantasi med Creature Cocks Wormhole Alien Stroker. Denne lilla masturbatoren er laget av myk TPE, og har en pirrende åpning med klør som inviterer deg til å utforske den strukturerte innsiden.

Der venter rekker med strukturerte riller, furer og knotter, klare til å gjøre deg vill med hver bevegelse. Kontroller trykket og suget ved hjelp av silikonpluggen på bunnen av dekselet - hold den inne for ekstra sug ved hver bevegelse, eller ta den ut for en mer skånsom frigjøring.

Den åpne enden gjør det enkelt å skylle og rengjøre produktet grundig. Bare ta av sleeven på strokeren, vask den separat og la den lufttørke.

Du ligger fastspent på et kaldt metallbord under en metallkuppel i taket og er omgitt av holografiske skjermer og kan høre en svak summing av elektroniske lyder. Et menneskelignende vesen med myk, lilla hud og bistre ansiktstrekk nærmer seg og bruker klørne sine til å stramme til lenkene du er fastspent i. Et lys rettes mot øynene dine og sørger for at du er fullt klar over hva som er i ferd med å skje.

Skarpe klør streifer brystet ditt mens en lang tunge stikkes raskt ut for å smake på huden din. Til tross for at du kjemper, makter du ikke å flykte. Distrahert av deres fremmedartede tiltrekningskraft ser du med ærefrykt på når de sprer lårene sine og du får øye på en åpning med tenner og klør, dryppende av forventning.

Når de setter seg på skrevs oppå deg og begynner å ri deg, oppslukes du av de pulserende, sugende følelsene som trekker all energien inn i skaftet ditt. Fortapt i den utenomjordiske nytelsen eksploderer du med intensitet, og det føles som om sjelen din er tatt i besittelse.

MerkeCreature Cocks
Produkt vekt (g)540
Full lengde (cm)22
Indre dybde (cm)17.5
Diameter (cm)1.5
Elastisk indre diameterJa
PrimærmaterialeTPE
Andre materialerABS-plast
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Tysk , Nederlandsk, Fransk, Spansk, Italiensk, Russisk
SKU45166
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful