Kinky sexleketøy

I denne kategorien finner du et stort utvalg av kinky sexleketøy. Vi tilbyr alt fra analsexleketøy til ekstra kraftige vibratorer og strap on-leketøy. Du kan dermed få tak i alt det du trenger for å utleve dine kinky fantasier. Med et såpass variert utvalg er vi sikre på at du vil finne noe som faller deg i smak her på siden.

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
100% Natural Black Obsidian Crystal (1)
ABS-plast (13)
Acrylic (1)
Aluminium (11)
Aluminium alloy (4)
Glass (7)
Gummi (7)
Lateks (8)
Lær (3)
Metal (8)
Ocean-bound PP plastic (1)
Polurethane (1)
Polycarbonate (1)
Polyuretan (4)
PU leather (3)
PVC (57)
Silikon (162)
Stainless Steel (26)
Stål (11)
TPE (14)
TPR (32)
Vinyl (6)
Wood (2)
Egenskaper
Appstyrt (2)
Batteridrevet (21)
Bejeweled (2)
Fjernstyrt (30)
Hollow (19)
Inflatable (14)
Jelly (4)
Oppladbar (49)
Realistic (39)
Regulerbar (4)
Reiselås (4)
Seletøyvennlig (59)
Splashproof (11)
Squirting (1)
Suction Cup (55)
Thrusting Function (5)
Vacuum Function (1)
Vanntett (31)
Varmefunksjon (2)
Vibrating (73)
Merke
All Black (4)
Amaysin (1)
Anal Fantasy Collection (2)
Anal Fantasy Elite Collection (6)
ANOS (1)
baseks (2)
Basix Rubber Works (1)
Bathmate (2)
Blue Line (1)
Blush (2)
Bon4 (4)
Booty Sparks (3)
Bound (1)
Bubble Toys (3)
CalExotics (8)
Chakrubs (1)
Creature Cocks (8)
Dillio Platinum (4)
Doc Johnson (39)
Domestic Partner (2)
Doxy (9)
E-stim Systems (2)
Electroshock (3)
Fantasy (1)
Fantasy C-Ringz (3)
Fetish Fantasy Elite (1)
Fetish Fantasy Extreme (4)
Fetish Fantasy Series (1)
Fist It (3)
Fun Factory (1)
Furry Fantasy (2)
GoGasm (1)
Heavy Hitters (2)
Hosed (3)
Hueman (2)
JOYRIDE (1)
King Cock (7)
King Cock Elite (2)
Kink Industries (1)
Kiotos (15)
Lovehoney (2)
Malesation (3)
Master Series (60)
Mister B (6)
Mr. Membr (1)
MX Fighter (1)
Nexus (4)
Njoy (1)
njoy (5)
NMC (1)
O Products (1)
Obaie (8)
ohhcean (1)
Ouch! (2)
Oxballs (26)
Passion (1)
Perfect Fit (7)
PRISMS (1)
Real Feel Deluxe (1)
Rimba (5)
Satisfyer (2)
Screaming O (1)
Seven Creations (1)
Sinful (8)
Sir Richard's Control (1)
Size Matters (1)
Sport Fucker (7)
Sportsheets (1)
Strict (1)
Strict Leather (1)
Tailz (13)
Tantus (15)
Trinity Vibes (1)
Vixen Creations (3)
Weapons of Ass Destruction (2)
Willie City (5)
You2Toys (22)
Zado (1)
Zeus (2)
Vis alle 394 produkter
Du har sett 42 av 394 produkter
Vis flere

Kinky sexleketøy er ikke bare for de ytterst få

Hva betyr egentlig kinky?

Ordet kinky er blitt tillagt mange ulike betydninger opp igjennom årene, men i dag brukes betegnelsen ofte i tilknytning til seksualitet. Kinky brukes i denne sammenhengen til å beskrive en persons seksualitet som utenom det vanlige. Men denne oppfattelsen av at kinky sex kun er for de ytterst få stemmer ikke. Det er faktisk mange som tenner på å få bind for øynene under sex, for bare å nevne ett eksempel. Kinky sex er nok derfor ikke så uvanlig som folk tror, selv om det ikke er noe for alle.

Men hvis du er en av de som liker kinky sex eller bare vil eksperimentere med nye former for sex, er det her du finner alt det du trenger for å komme i gang. I denne kategorien har vi nemlig samlet alt av kinky sexleketøy, så uansett om du er på jakt etter ditt første anal leketøy eller en ekstra stor dildo til samlingen din, finner du det her. Det vil også si at du finner kinky sexleketøy til både menn, kvinner og ikke-binære kjønn. Mange av produktene kan dessuten benyttes av to parter under sex, og vil dermed gi begge en frekkere opplevelse.

Gi sexlivet et friskt pust

Å eksperimentere med kinky sexleketøy kan bidra til at sexlivet får et friskt pust. Det handler først og fremst om å snakke om hva man trenger og liker i senga, og nettopp disse samtalene kan sexleketøy bidra til å starte. Samtidig blir man bedre kjent med sin egen og partnerens kropp når man tester ut nye leketøy, og kan dermed peile seg mer inn på hva det er man liker best. Det krever derimot at man er tålmodig, så man ikke går for fort frem, men bruker tid på å venne seg til nye former for stimulering og nytelse. 

Det er heller ikke sikkert at man finner sitt nye favorittleketøy på første forsøk og det er derfor viktig at man ikke gir opp på kinky sexleketøy, men prøver forskjellige leketøy inntil man finner det som virker for seg. Det er også viktig å huske å respektere hverandres grenser når man eksperimenterer med kinky sexleketøy, så man ikke føler seg utrygg, men i stedet kan nyte opplevelsen fullt ut.

Finn ditt kinky sexleketøy hos Sinful

Mye kinky sexleketøy er nettopp laget for å utfordre brukeren. En stor strap on brukes for eksempel til å penetrere partneren med en stor dildo og man behøver dermed ikke selv å være utstyrt med en penis. Leketøyet er festet til en strap on harness rundt hoftene slik at man kan simulere penetrering med penis. Selv om en strap on kan brukes av alle kjønn, er det mange heteroseksuelle par som benytter nettopp denne type kinky sexleketøy til å snu på rollene under samleie. Ved å ikle seg strap on-en kan kvinnen nemlig penetrere mannen - i stedet for at mannen penetrerer kvinnen. 

Store anal leketøy er en annen kategori innenfor kinky sexleketøy som er rettet mot et enkelt område på kroppen, nemlig anus. Dette er en erogen sone for både menn og kvinner og det finnes mange måter å stimulere anus på. Mennenes svar på kvinnens g-punkt - prostataen - kan faktisk stimuleres fra innsiden av mannens anus og er en stor kilde til nytelse for mange. Og hvorfor ikke leke med rollene, og omgjøre partneren din til et ekte sexdyr, som en underdanig katt eller en hissig rev? Med en analplugg med hale, kan dere ta rollespilleken akkurat dit dere vil. Denne slags kinky sexleketøy og Piss to Ass Plugs finner du her i kategorien. Sinful har, med andre ord, alt du trenger for å oppdage nye veier til seksuell tilfredsstillelse.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no